Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Zwei Stände in Flammen: Berliner Weihnachtsmarkt wegen Brandes geräumt


Twee stands in Flammen
Berliner Weihnachtsmarkt wegen Brandes geräumt

Lees artikel

Deze audioversie is zeer artistiek. Meer informatie | Stuur feedback

Op de kerstmarkt op de Alexanderplatz in Berlijn sta je aan het einde van een hut in Brand en schijnen de vlammen aan de nachtelijke barstand. Schlimmers kunnen de Feuerwehr voorkomen.

De kerstmarkt op de Berliner Alexanderplatz is nog steeds helder en fris. Er mocht nooit iemand het ziekenhuis binnengebracht worden, waarna hij alleen in de vlammen achterbleef, waarna hij politieagent werd. Demnach handelt op zichzelf als de Verletzten vermutlich um de Betreiber een van de Brand Geraten Buden aus Holz. Na de informatie van de “Bild”-Zeitung zal er informatie zijn over dergelijk merkverlies. Een nieuwe persoon heeft een aardgasvergiftiging.

Het “beeld” is afkomstig van de politie in de Strom, waar de Weihnachtsmarkt zich bevindt. Während der Loescharbeiten seien noch zwei kleine Gaskartuschen explodeert. De “Berliner Zeitung” werd geschreven op basis van de Einsatzleiter, de Brand werd om 20.15 uur in een hut gepubliceerd en werd in de afbeeldingen gepubliceerd. Als de Feuerwehr eintraf is, sta dan op de Verkaufsstand in Flammen. “Das Feuer ist gelöscht”, zei hij Berliner Feuerwehr rundvlees met een half stuk vlees met X mit. “De Einsatzstelle ligt onder Kontrolle!”

Auf Bildern ist zu seehen, dass die Flammen meterhoch lodern, dichte Rauchschwaden zien über de Platz. De Brandursache is onduidelijk, de Ermittlungen beginnen als eerste. Morgen gaan we een leuke marktdag beleven.Gn DE germ