Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Zug-Frust bij Fans von Rot-Weiss Essen: Spoorwegchaos in Ingolstadt


Ingolstadt
Viele Anhänger von Rot-Weiss Essen passeerde de eerste Halbzeit des Spiels bij FC Ingolstadt (1:2). Een Zug met het fansfestival.

Is dit een van de niet-actieve fans? De Serie von Rot-Weiss Essen in de 3. Liga is geissen. RWE verloor in Ingolstadt 1:2 (1:2). Ursächlich dafür war ein schwacher Start, de gelde RWE-Fans nicht met het beklijven. Das Spiel zischen dem FC Ingolstadt en Rot-Weiss Essen in de 3. Liga is Samstagmittag voor nur wenigen Gästefans. Grote delen van het vakantieseizoen passeren de vakantie en komen eerst aan het begin van de vakantie op het Audi-Sportpark. Der Grund: Der Zug, in de vorm van de Ultras van de RWE, is een spektakelfeest.

RWE-kapitän Vinko Sapina bedauerte, de Essener-fans weite des Spiels verpassen. “Het is oorlog. Het is altijd goed, dat zijn we allemaal gewend. Ze zullen ons nooit meer verlaten”, aldus de middenklasser bij Magenta Sport.

+++ Rot-Weiss Essen: Götze en Sapina schwach, Vonic geht unter +++


Ongeveer 60 kilometer voor Ingolstadt moet u per ICE reizen met de ankerplaats van de Essener, waar u op de route tussen Ingolstadt en Neurenberg in een Zugtunnel wordt omringd door mensen. Der Zug durft niet verder te gaan, dus berichten zijn Magenta in Live-Commentar des Spiels. Fans die gepassioneerd zijn door Zug rapporteren over technische problemen. De eerste keer voor een ritje rolde later in Richtung Ingolstadt in een sneller tempo rond.


RWE-fans hebben veel problemen tijdens hun reizen

Beginnen met het oplossen van problemen zijn problemen met het oplossen van problemen Rot-Weiss Essen. Schon in Keulen, maar 45 minuten na vertrek in Essen moet u voor een korte periode over een signaalverbinding beschikken. Daarna zal de laatste dag van de stop in Ingolstadt plaatsvinden tijdens de laatste dagen van het leven van het kind en resulteren in een politieoptreden.


Die Vereine is niet verbroken met dem DFB one späteren Anpfiff – alles wat nur um leuk is Minuten. Dat bracht de RWE-fans die tot 14.05 uur moesten wachten weinig op. Tijdens uw verblijf in het gastenverblijf kunt u daar enige tijd doorbrengen. Je kunt niet wachten om meer over deze plek te zien.

Rot-Weiss Essen doet verslag van Zug-Chaos

Rot-Weiss Essen schrijf aan X: “Habt Patience en Stop Durch! Wij verwelkomen u straks in het stadion. Maar als u helemaal niet tevreden bent, zijn wij blij en klaar. Viele Anhänger im Zug was nerveus, nadat hij acht keer gespeeld had, noch in de Zug was uitgespeeld, terwijl zijn Spieler in Ingolstadt in Schneeregen moest spelen. Bijzonder bitter: Schon nach 20 Minuten führte der FCI met 2:0.
Meer artikelen uit dit artikel hier: RWE


Gn De hed