Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

“Zorg ervoor dat je wat Salami essen bij je hebt, zodat je de informatie kunt zien”


  1. tz
  2. Verbraucher

Meer reparaties aan de verpakking van uw magazijn- en huisraad kunt u altijd laten uitvoeren. Er zijn enkele opties beschikbaar voor kant-en-klare verpakkingen, vooral als u het niet erg vindt.

München – Viele Lebensmittel is uitgegroeid tot een toonaangevende retailer in supermarkten en discounters. Dit is gunstig voor zowel de natuurlijke omgeving als de mogelijkheden voor alternatieve opties. U weet immers dat de reparateur op de hoogte is en dat de prijs constant kan zijn. Hieronder volgen de methoden die de klant efficiënter maken: De methoden die worden gebruikt om een ​​optimale verpakking te garanderen, zijn geoptimaliseerd. Als je dat erkent, is dat niet het einde. Een Lidl-Kunde heeft een Hinweis eerst op het Bodenbord geleerd om Salami-Packung te leren.

“Wie een perfect Beispiel für Shrinkflation?” – Lidl-Kunde prangert Salami an

Haben Supermarkt-Künden kan een andere verpakking kopen, of de aankoop van de inhalatie vaak niet. Laut een afbeelding die is gemaakt door veel mensen, die Hersteller heeft ingegrepen in de kennis van zaken, wie hna.de bericht ingesteld. De hogere prijs stijgt als gevolg van het lagere vloeistofgehalte of de hogere prijs, evenals krimp.

Een Lidl-Kunde postte een foto op X (ehemal Twitter) en gaf een signaal van de Hersteller dat Salami-Packung de moeite nam om te haten.

Als u een foto maakt, ziet u een leerzame salami-verpakking. Nadat de Lidl-Kunde de laatste keer dat Scheibe heeft gehandeld, kan een van de herstellers zijn. “Het gewicht van de verpakking is met 29% verminderd”, lees hier wat. “Auch so geil, wie man eerst die letzte Scheibe Salami essens muss, um diese verteckte Info zu seehen!”

Gebeurt hetzelfde bij Lidl Salami vanwege de krimpflatie?

In de reacties op “Der Inhalt hat aber das gleiche Weight. Die wollen maar nu zeiden: dat is Abfall spare oder? Ik doe het beste wat ik kan”, schreef een Nutzer. Nog een antwoord: “Dat dacht ik al, maar waarom zou ik me daar zorgen over moeten maken, zou het aanstootgevend zijn om op de verpakking te schrijven?”

Andere gebruikers waren echter hetzelfde, omdat de reductie leeg is vanwege de veranderingen in de verpakkingsgrootte: “Dat is het eindresultaat, vanwege de verpakking en niet door de inhoud.” Dit betekent dat het verbruik met 29% wordt verminderd. Uiteindelijk kwam de discussie tijdens de Lidl-Kunde bovendien omdat er sprake was van “paranoïde” en de gebruiker gelijk had in de commentaren. Met elkaar handelt Lidl-Produkt onafhankelijk van de eigen verpakkingen.

Gn DE bus