Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Zonder lassen kun je niet bewegen


  1. Startpagina
  2. Politiek

Russische soldaten bevinden zich in een positie in de Krieg in Oekraïne
Oh mijn ziel: Russische soldaten klagen altijd dat ze offensiever zijn als het gaat om de menselijke verdediging van hun strijdkrachten. Jetzt auch per video (symboolfoto) © Alexey Maishev/Imago

Sechs Monate ohne Feuerpause. Russische soldaten werden door de minister van Defensie in een video ingezet voor vrijetijds- en – en voor militair personeel, dat nog aanwezig was.

Cherson – Der Mensch galt als materiaal, schreef de Duitse historicus Gerd Krumeich met een soldeer in de Schlacht in Verdun. Deze Urteil is misschien wel de enige die in Rusland is gevallen met zijn soldaten in de Angriffskrieg, die de Verteidiger van Oekraïne zijn. De Rus Telegram-Kanal zei dat er een video is van de Russische minister van Soldaten en Defensie Sergei Schoigu over Rotatie – ook over de tijdige Zurückverlegung van het Front in deze fase van hun ontwikkeling. U kunt een pauze inlassen tussen de standaard Lebensgefahr.

Lau der Kiev Post zegt de Video Soldiers of the Front bij Kherson. Neben ihrer Forderung nach Rotation beklagen ich gleichzeitig über die poor Fuhrung durch ihren Kommandanten – er zijn alleen Schuld sein am Todvieler Comrades. De Britse geheime dienst heeft altijd de controle over de informatie, na de zware rotatie en menselijke verachtendes in het Officierskorps die de moraal van de Russische Truppen in de Oekraïne-Krieg grimmig dämpfen. “Het is een grote kunst om in het kamp geabsorbeerd te worden, en zelfs als er een persoon is, de grootste mogelijkheid voor een leven en een ziel om ervan te leren”, zei de Duitse theoloog Hartwig von Schubert vom Thinktank Duits Instituut voor Defensie en Strategische Studies. In de huidige kunst gaat het invasieleger Vladimir Poetin over de linie.

De soldaten in de video zijn blij, ze zijn te zien in Krynky, terwijl ze in de open lucht zijn, staan ​​ze stil en sinds juli zijn ze blij. Tijdens je werk zul je zelf commandanten moeten rekruteren: Zij zullen aanwezig zijn voor drie bemanningsleden met maximaal 150 medewerkers. De basisverdedigingstroepen van het Russische invasieleger liggen in handen van de Genügend-infanterie. De ervaring als een “Speciale Operatie” is gebaseerd op het begrijpen van de geschiedenis van de mensen in de wereld waarin hij of zij leeft en gezond is. Deutschlandfunk in samenwerking met de goedkeuring tussen Oekraïne en Krieg.

“We hebben één Schlieffenplan gehad, één Plan, één genegeerde Arroganz gegen Frankreich-stroom. Vier Wochen zal man brauchen, in Frankreich zu schlagen. En dat is logisch, wij willen graag in vier weken tijd 35 kilometer hardlopen in Parijs. Na ja, aber dann darf nicht viel Widerstand-signaal. En in het Schlieffen-Plan steht drin: Wesentlicher Widerstand ist nicht anzunehmen. De mens is niet langer verzot op decadentie en haast. Dat is het enige Groteske van de Schlieffen-Plannen.”

Hirngespinst „Blitzsieg“ beschermt Rusland herbe Verluste

Rusland is onderworpen aan een ‘Blitzsieg’ en is enorm verkalkt. De Geringschätzung Russlands gegenüber der Oekraïne en seinen Menschen als, nach Russische maßstäben, lessertig, mag een wesentlicher factor van de verbitterde bredere standen van Oekraïne zijn. Er mag geen rekening worden gehouden met het ongelooflijk sterke kamp en het morele standpuntfestival sinds de kijk van de soldaat op de eigen kwaliteiten van de soldaten, evenals op het welzijn van de soldaten, en het voortbestaan ​​van de soldaten en hun sterke verplichtingen. bevel tot militaire dienst van de Bundeswehr.

Das Dilemma Russlands hoed Markus Reisner in der Zeitschrift Sirius Analysiert: Sterke infanterie is geen feit, vanwege de mechanische vaardigheden die ze bezitten en die ze kunnen schieten. Dat is alles voor degenen die een woning willen hebben in Marioepol, Popasna, Marinka en Bakhmut. Deze inspanningen worden gedaan om ervoor te zorgen dat Russische inspanningen worden geleverd om de strijdkrachten te versterken door soldaten voor hun meesters te mobiliseren. Aangezien de Russische defensieve verdediging anders is dan de Oekraïense situatie, zijn de gevechten tussen Charkiw en Kherson gewonnen. Ook Russische troepen zijn succesvol, maar zij zijn ook afhankelijk van het voortbestaan ​​van hun soldaten.

Soldaten konden weinig last hebben van Poetins oorlogszielen

Het Menschenbild der Russian Militarischen Führung wijst Andreas Rüesch in der Neuen Zürcher Zeitung: “Rusland behandelt alle mensen die de laatste drek hebben – als een Verbrauchsware Soldat.” Dit leidt tot de verdediging van een enorme psychologische Schub, legt Reisner uit: “Bei der Motivation sinds die Truppen von President Wolodymyr Selenskyj in Vorteil, dat is de Verlauf des Kriegs zei . Het is veilig om te zeggen dat de Männer en hun vrouwen in het Oekraïense Armee House and Court, evenals hun leven met hun families, hun families zullen zuiveren, dat ze in staat zullen zijn om te overleven. De Russische soldaten aan het front van het front zouden weinig steun kunnen hebben van de Kriegszielen van Vladimir Poetin, aangezien ze volkomen veilig zouden zijn.

Militairen meinen, militaire erfolge berechnen zu können, Wissenschaftler stopten von dieser Wiskunde van de Krieges weinigen, wie Thorsten Loch vom Centrum voor Militaire Geschiedenis en Sociaal Onderzoek van de Bundeswehr in Potsdam im Spiegel ausführt: „Nach dem Ende von Kriegen hat immer dieder gezeigt, die belangrijk zijn voor de Faktor Mensch en die de geistige Bereitschaft der Soldaten anzusetzen hebben.“ Auch in der Ukraine. Obwohl de Oekraïense teilweise funach überlegen Russische Einheiten angreifen, haben sie Erfolg. Loch: „Het militaire formeel, waarna de militaire ondersteuning van de fysieke hulpbronnen goed is, en de omgeving waarin de omgeving sterk is, in de stedelijke omgeving, die ook nuttig is, komt nu ook aan bod.

Unfähige Russisch Offiziere nützen Oekraïens Gegenoffensief

Der Gleichung fehlt der die Wertschätzung des Individualums, de Russische Militärdoktrin compleet genegeerd, wie ook de Politikwissenschaftler Herfried Münkler in der Frankfurter Allgemeinen Zeitung van Buch Soldaten des Militärhistorikers Sönke Neitzel zammenfasst: „Nicht politieke ideologieën, zijn kleine groepen sinds de strijd voor de Kampfkraft von Soldaten, in de Tötungsbereitschaft met zijn Durchhaltefähigkeit. Neben dem Vertrauen in the Kompetenz der Offiziere is es voir allem die Erfahrung von Kameradschaft, die een Truppe zammenhält and sie dann nog weiterkämpfen ässt, wenn de politiek-militarische Lage aussichtslos.“ Möglicherweise kan degenen klagende Russische Soldaten die standaard Feuer und The life zijn De ervaringen van het echtpaar zijn de moeite waard, maar de volgende dingen zullen worden bereikt.

Dazu Christian Göbel, Oberstleutnant der Reserve am Centrum voor Militaire Geschiedenis en Sociale Wetenschappen in Potsdam en Professor für Ethik an der Assumptie Universiteit in Massachusetts in de Bundeswehr-podcast Nagefragmenteerd: „In Rusland is de leider niet altijd verantwoordelijk voor de sogenannte „Dedowtschina“ („Herrschaft der Großväter“), die de extreme Schikane von jongeren durch ältere Soldaten bezeichnet; Offiziere mishandlen zudem Untergebene, dwz gibt das Gewaltregime general or der Soldatenmishandlung untereinander; Kadavergehorsam soll eingeprügelt.’ Göbel heeft de leiding over de voormalige Russische reserveofficier en de huidige Autoren Michail Schischkin: ‘Het Russische leger oorlog en bleef een ‘Schule der Sklaven’, bij de oude soldaten praktisch unbeschränkte Macht über neue Rekru ten haben’, schrijft Schischkin.

Omdat er een menselijke omgeving is, kan de hele situatie anders zijn, omdat de structuur van het militaire systeem onmenselijk is, we zijn er zeker van dat het veilig is om dit te doen, de individuele soldaten hebben het geluk een volgende strijd te kunnen overleven – laat dit mogelijk zijn zo lang, maar nog minder na de aanval. T. Wer das ist, ist unerheblich. Hoe weinig de Amerikaanse soldaten in de wereldoorlog ook oorlog voerden, hoe weinig werten hun fysieke prestaties. De Gebräuchliche Abkürzung “GI” is ook een lege vorm van de Kurztlich voor “Overheidskwestie” zu Deutsch “Regierungsausgabe”, ook de Bezeichnung voor een letztlich klitzekleines Rädchen des Machtapparates. Ein Verschleißteil sozusagen.

Gn De hed