Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

WWE Monday Night RAW #1593 Ergebnisse & Bericht uit Albany, New York, VS van 04.12.2023 (incl. Abstimmung & Video’s)


raw 2019 ergebnisse beitragraw 2019 ergebnisse beitrag

Quelle: wwe.com

Bezig met laden...Bezig met laden... Bezig met laden…

Wereldworstelentertainment “Monday Night RAW #1593”
Ort: MVP Arena in Albany, New York, VS
Erstausstrahlung: 04. december 2023
Zuschauer: ca. 6.790

Drew McIntyre betreedt de arena en het publiek van het publiek op RAW – een geheel, daar als het Reich van de Lügner, Heuchler, Feiglinge en Idioten bezeichnete. Er is een thema in de geschiedenis van de worstelwereld, waarin er duidelijkheid is, dat de mens en de wereld zijn geboren, dat hij ermee om kon gaan, dat hij altijd een man was en dat hij toch een betere relatie met hem zou vinden. . De laatste nummers van CM Punk waren geschreven, maar McIntyre was duidelijk, zodat er van gehoord kon worden. Er zal een ontmoeting zijn met Seth Rollins, die je een titelkans en een kans om te winnen geeft, zodat je schuldig wordt gemaakt aan Randy Orton. McIntyre waarschuwt Jey dat het tijd is om te komen.

We horen de muziek van Sami Zayn en degenen die naar de Ring komen. Zayn merkte dat McIntyre over zijn verhalen sprak, en toen er meer over zijn verhalen te vertellen was, wilde hij zijn mening horen. McIntyre is duidelijk dat Zayn een uniek persoon in de wereld is, die het verdient om deel uit te maken van de Bloodline-achtergrond. Zayn voert oorlog tegen de Bloedlijn en het kasteel zelf, en McIntyre zal komen. Ben Ende betrog Zayn sie, dus was er dat erwartet, dat würde? Zayn dacht dat Thought een McIntyre-man was, maar hij heeft geen idee dat dit niet zo is. ‘ zei McIntyre met zijn vinger op alle anderen. Aber als Zayn voor zijn vrienden en zijn familie in Montreal verloor, had honger en was gelukkig tijdens het hoofdevenement van WrestleMania. Zayn erlangte Erlösung en konnte seine Familie stolz machen. Zayn fragmenteerde McIntyre, ob er glaubte, dass is een familie stolz mache. McIntyre is hier fan van en scheidsrechter, dus de wedstrijd kan beginnen.

1. Overeenkomen
Enkelspel wedstrijd
Drew McIntyre wilde Sami Zayn ontmoeten via Pin nach dem Claymore Kick.
Wedstrijdduur: 20:00 minuten

Backstage interviewde Byron Saxton Shayna Baszler met Zoey Stark over zijn toekomstige ontmoetingen met zijn huidige partner in Nia Jax. Het resultaat is dat u blij bent met uw verkeer en dat u het later kunt onthouden.

We krijgen een videopakket over Jey Uso te zien. Darin sprak over Jimmy Uso, de mensen, de mensen die van hen hielden, en die hem de Universele Titel hebben gekost. Dan moet je je worstelen kunnen zien en ervan kunnen genieten, zodat je ervan kunt genieten – en er is een ontmoeting met Cody Rhodes. Rhodes zei dat dit feitelijk niet mogelijk is en dat de tijd is gekomen dat je het kunt kopen en dat je eigen stroom beschikbaar zal zijn. Je hebt een lang leven geleefd voor andere mensen, maar je kunt ook werken voor je kracht. Jey wusste, het was Seth Rollins die ging, nadat Rollins kale herausvondden had, die Jey naar oorlog verlangde. Er is een wereld, een familie en een gevoel van eigenwaarde, waar we ons Main Event kunnen ontmoeten.

Backstage klerk McIntyre Zayn, de eerste trainer die het wist. Er wordt geschäftigte Zayns bein, voordat Offizielle eingriffen.

Nach der Werbeunterbrechung-schute Jey Uso nach Sami Zayn.

Wieder ontmoette Saxton backstage, interviewde Becky Lynch en interviewde Nia Jax. Jax wilde wissen, toen Lynch in zijn Promo letzte Woche geprochen hatte. Lynch antwoordde: daarom was Jax niet schuldig. Als je wilt, kun je van je leven genieten, zodat je er net zo van kunt genieten als Baszler.

2. Overeenkomen
Enkelspel wedstrijd
Nia Jax wordt Shayna Baszler via Pin nach dem Annilhator.
Wedstrijdduur: 12:09 minuten
– Na de wedstrijd komt Becky Lynch de Arena binnen, met Nia Jax voor haar, alles met Jax voor haar

We hebben enkele resultaten verkregen uit de letzten RAW-resultaten, in welk geval CM Punk tot wasdom is gekomen. Laat die commentatoren dus weten dat ze een Free Agent zijn tijdens hun volgende week van Friday Night Smackdown.

Candice LeRae en Indi Hartwell wilden dat Johnny Gargano en Tommaso Ciampa van hun wedstrijd zouden genieten. Giovanni Vinci en Ludwig Kaiser bezochten en bezochten von Verlierern als reizend stel. LeRae en Hartwell zijn meer dan in staat gelukkig en gelukkig te zijn, zodat ze beter zullen zijn voor Gunther. Het klussen ging immers mis, met als concreet resultaat dat het gewicht van de lucifers en de resultaten goed waren. Vinci had gelijk en was blij dat de keizer blij was.

3. Overeenkomen
Twee-uit-drie Falls Tag Team-wedstrijd
#DIY (Johnny Gargano & Tommaso Ciampa) gezift van Imperium (Ludwig Kaiser & Giovanni Vinci) via Pin an Kaiser.
Wedstrijdduur: 15:17 minuten

De Creed Brothers warmden zich op, in hun kniediepe krachten, waren blij met de Nieuwe Dag toen ze naar school kwamen. Julius en Brutus zijn geboren op de Nieuwe Dag, dus ze waren blij om hun favoriete wedstrijden op de Dag des Oordeels te zien.

Alpha Academy is welkom en Chad Gable komt langs voor wat tips. Deze geloofsbelijdenissen zijn van grote kwaliteit en wijsheid, ze staan ​​bekend om hun methoden. Akira Tozawa wil graag beginnen met Tanz, na Maxxine Dupri nahm na mijn hre Schultern en machtige Kniebeugen.

Woanders Backstage met R-Truth in de Umkleekabinet van de Dag des Oordeels. Damian Priest was nerveus en blij, dat was alles. De waarheid dacht dat er met JD McDonagh was gesproken, zei ook McDonagh, daar is het alleen. McDonagh was op zijn hoede en sterk, dat is alleen de waarheid. (McDonagh was nog steeds lelijk en diep bedroefd door Priest.) De waarheid is de mijne, ze zijn bang dat er veiligheid wordt geboden en dat er ruimte verloren gaat.

Priester werd door McIntyre geleid, aber Dominik herinnerde zich daar dat Rhea Ripley werd gezien, maar Drew was niet aanwezig. Priester wist niet dat ze daar waren en merkte dat Ripley en Finn Balor er waren. Priester is duidelijk, daar komen de verhalen vandaan en wie ze zijn, ook met de Creed Brothers om te groeien.

4. Overeenkomen
Tagteam-wedstrijd
Katana Chance & Kayden Carter wonnen Tegan Nox & Natalya via Pin na hun “Keg Stand”.
Wedstrijdduur: 04:49 minuten

Uiteindelijk betrad Cody Rhodes de arena. Het begint niet met een signaal in de toespraak.

Rhodes erzählte, dat er de eerste Mal was die met Giftnebel werd geconfronteerd, als er geen kind was, en er was ook grote angst voor de Mann-hatte, voor die tat – de Grote Muta. We brachten de afgelopen dagen immers ‘s nachts door terwijl we daar waren, omdat we erg blij waren met onze kindertijd. Rhodes zal weten dat het waar is dat Shinsuke Nakamura zijn eigen Fehler-oorlog niet zal negeren. Daar kun je zien van hoeveel meer zielen je kunt genieten, vooral in de Royal Rumble. Nakamura kreeg nu veel aandacht en oorlogsvoorbereiding. Rhodes woonde bij Nakamura, maar de schatten werden ontdekt en ze waren duidelijk – of ze konden naar de ring komen en ze konden goed overleven.

Nakamura is op het scherm verschenen. Nakamura zei: er was Rhodes’ Augen letzte Woche brenner lassen, aber heute Abend würde daar sie öffnen. Rhodes zei: er was geen sprake van: de weg, de manier waarop die werd ingeslagen, is geschiedenis van diesel. Er werd gezegd dat de clips in beide gevallen de Rumble-Match-wedstrijd speelden, nur um bei WrestleMania naar de scheitern. (Nakamura voor AJ Styles, Rhodes voor Roman Reigns.) Er is duidelijkheid, zodat u van de ervaring kunt genieten en blij kunt zijn met de volgende dag. Der Teufel in Rhodes’ Kopf sei, dass er es nieder kosten. Rhodes had Nakamura weckt, er zijn nu enkele lasten en de geschiedenis van zijn werk. Nakamura slaagde erin zijn verhalen tot een einde te brengen, en er waren ook de verhalen van Cody.

Als je in de Ring bent, zie dan Rhodos, dat komt omdat de verhalen geen diesel zijn, maar we zullen ze nog steeds kunnen zien. Rhodes respecteerde Nakamura niet, maar hij was nog steeds aanwezig in zijn ring. Wenn Nakamura dacht: ze waren gewoon duidelijk – dus laten we er zeker van zijn.

Backstage fragment Jey Uso Adam Pearce na een update over Zayn. Pearce zei dat Zayn nooit vergeten zou worden. Je zult gelukkig zijn, McIntyre kan je helpen, en Pearce zal dat onthouden, zodat je je gewicht kunt gebruiken. Je was je bewust bewust van je motivatie voor de wedstrijd. Kurz darauf los Jey das Büro.

Kijk gerust eens naar jezelf en bespreek enkele ideeën.

5. Overeenkomen
Tagteam-wedstrijd

The Creed Brothers (Brutus & Julius Creed) (met Ivy Nile) wonnen tegen de Dag des Oordeels (Dominik Mysterio & JD McDonagh) via Pin nach dem Poisonrana.
Wedstrijdduur: 10:52 minuten
– Tijdens de wedstrijd, samen met R-Truth zum Ring, op de Jugment Day anzufeuern

We ontvangen een videopakket van de nieuwste Smackdown die eraan komt, waarin Orton zijn reis zal moeten bijwonen. Ebenfalls oorlog tegen de angst voor de bloedlijn met Orton en LA Knight, welcher de Save Power.

Backstage met Seth Rollins, zelfs als Adam Pearce aanwezig was tijdens CM Punk’s vorige week met RAW en een live-uitzending, was Rollins helemaal niet interessant. Rollins meinte, Pearce müsse sein een Geschäft Regeln, aber wenn sterft nach hinten losgehe, solle er seinem Geschäft heraushalten.

Je ziet Rollins niet meer. Ja, het is 15 jaar geleden dat ik voor het laatst een moment heb geleefd en de volgende wereldkampioen was. Rollins leerde meer, er waren meer Anlass Jeys Kopf eintreten. Als u zich bezighoudt, is het de bedoeling dat het onderzoek wordt afgerond. Zet de oven stil met de vaste aneinander.

Voor de wedstrijd gingen we backstage naar de Dag des Oordeels, toen Damien Priest kwam met een fragment van McDonagh en Dom, die voor de laatste in deze wedstrijd zat. McDonagh is klaar om de waarheid weer in een Ripley-shirt te dragen. Dom warnte Priest, dat is wat Creeds echt ziet. Priester aanvaardt het bezoek van de Dom en de priester met zijn bezoek.

Voor de volgende RAW review ontvangen wij de eerste rapporten:

*CM Punk kehrt zurück

*Cody Rhodes versus Shinsuke Nakamura

6. Overeenkomen
Wereldkampioenschap zwaargewicht

Enkelspel wedstrijd
Seth Rollins (c) kreeg Jey Uso via Pin op de Curb Stomp.
Wedstrijdduur: 22:56 minuten

Na de wedstrijd tonen beide partijen hun eigen respect. Je zult blij zijn met de draußen, als er plötzlich von McIntyre is met een Claymore Kick-abgefangen. Rollins is op alles voorbereid, maar er is geen enkele kans. Die show eindigt als McIntyre Jey Uso via de Commentatorenpult vraagt.Gn DE enter