Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Wutrede von Edin Terzic nach Remis bij Bayer Leverkusen


Na de 1:1 (1:0) bij Bayer Leverkusen waren de zenuwen bij Borussia Dortmund-coach Edin Terzic blanco. De BVB-Coach is de auteur van de Kritiek op de lessen van de Schiedsrichter – op de Platz en voor de beelden.

“We bespraken de situatie met betrekking tot de VAR, de duidelijke prestatie, de hand en het gemeen spel, en hoe weinig het was?”, vroeg Terzic op “DAZN”: “Dat is het, ik was er helemaal blij mee, maar dat is het geen gerechtigheid.”

Im Fokus-signaalgever Wutrede staat een vermeintlich elfmeterwürdiges Foul von Leverkusens Abwehrspieler Edmond Tapsoba en Karim Adeyemi (73.). Schiedsrichter Daniel Siebert liegt nog meer games, de video-assistent griff nicht ein.

“Dat is de helderste elfmeterheute”, zei Terzic: “Feit is dat de relatie niet goed was, het was voor ons geen plezier. We waren blij met de VAR. Heb ik genoten van het geheel? Niemand.”

Toch weet de BVB-coach dat ook Remis “slechts een kwestie van ervaring is. Dat is wat wij met ze doen”.

BVB “nicht maximale overerving”

De Borussia waren in Leverkusen met een doelpunt van Julian Ryerson (5.) met succes. Victor Boniface (79.) kijkt ernaar uit om aan zijn eigen werk te werken.

“Het is een beetje bitter”, zei BVB-Kapitän Emre Can. “Leverkusen speelde meer wedstrijden, maar we hadden veel plezier en waren tegelijkertijd gelukkig. Als we verdedigend waren, hadden we meer plezier en waren we aanvallender. We konden Fußball spelen.”

“Die week was geen maximale ervaring. De oorlog viel nog harder”, zei Terzic.

Schon am Mittwoch is voor de BVB verder, in de Runde des DFB-Pokals bij VfB Stuttgart, wed es in de Liga voor de Wochen eenine 1:2-Neederlage gab.

“We zullen een ander gezicht zien, als dat in Stuttgart het geval is. We zullen er blij mee zijn”, aldus Can.

Gn DE Sports