Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Wut der Russen is een militair leger van Oekraïne in Dnipro bij Kherson


Wat Rusland betreft heeft u gelijk als het gaat om de militaire erfenis van de Oekraïense strijdkrachten aan het front bij Cherson.

WERBUNG

In Rusland maken we ons zorgen over het Kremlin, dat verantwoordelijk is voor het Russische militaire erfgoed van de Oekraïense strijdkrachten binnen de verdediging van de Dnipro in de regio Cherson.

De Russische minister van Defensie Sergei Schoigu is verantwoordelijk voor het voorkomen dat alle Oekraïense verdedigingswerken “amfibische operaties in de richting van Cherson” uitvoeren.

Het Institute for the Study of War (ISW) analyseert: Schoigus Erklärung ist wahrscheinlich ein Versuch, die Besorgnis einiger Russian Militärblogger über die Unfähigkeit Russlands, Oekraïense Angriffe am Ostufer des Dnipro entscheidend abzuwehren, herunterzuspielen, aber sie wird die standig wa chsende Unmut in Ru sland kaum beruhigen.

De Russische Militärblogger klaagt over de verminking van de Rus Erfolge am Dnipro

Russian Military Blogger maakt zich zorgen over een aantal Oekraïense praktijken in het oostelijk deel van de Dnipro in de Cherson-regio en klachten, omdat de Russische strijdkrachten zich niet in de Lage Sind bevinden, zijn Oekraïense operaties in de regio unterbinden.

Russen wordt gevraagd de Oekraïense Streitkräfte weiterhin Stellungen in Krynky und in der Nähe der Antoniwski-Straßenbrücke te volgen, evenals de kleine Eisenbahnbrücke sechs Kilometer östlich der Antoniwski-Brücke.

Het Britse Ministerie van Defensie meldt: De veldslagen van de oorlog waren het resultaat van een mindere Ausmaß als gevolg van de grote oorlogsmisdaden, en waren van de Russische Führung als eerste unforteilhaft angesehen.

Rusland leeft al een jaar sinds de Westufer des Dnipro-Flusses zurückzoet, met zijn gezondheid met zijn ziel, de Oekraïense Streitkräfte westlich des Flusses zu halten, de Sektor uhig zu halten en Russische Streitkräfte in andere Gebieten freizusetzen.

Gn De hed