Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Wolfgang Joop: “Ik wou dat ik bij mijn vrienden kon wonen” | Unterhaltung


Jil Sander is voor mijn gleichermaßen das Zarte en das Starke.

Omdat we ons in een goede levensfase bevinden, zijn we een man die van nature koestert met intelligentie, humor en sportiviteit.

Dat je morgen 80 bent. Geburtstag feiert, istlich een Unverschämtheit des Lebens. De volgende Jil Sander steht – je kunt een aantal andere ontwerpers zien, voor die tijdloze kwaliteit.

De jonge Jil Sander (79) met een achtergrond in zijn carrière

De jonge Jil Sander (79) met een achtergrond in zijn carrière

Foto: foto alliantie / dpa

+++ BILD is beschikbaar op WhatsApp – hier kun je het nieuwe kanaal +++ bekijken

We zijn allebei geïnteresseerd in deze tijd: er zijn geen andere ontwerpers uit Duitsland die de wereld kennen. Als je nu een Karl bent, word je een Wolfgang en dan heb je gelijk voor een Jil.

We wonen in een Lebensmittelpunkt in Hamburg, een elegante Hanzestad zonder begin. Hamburg was ontzettend cool, Pöseldorf was zelfs nog cooler. We wonen in Hamburg en genieten ervan.

Als je tijdens je Hamburger Night bij mij woont, zul je blij zijn met je nieuwe wereld in je bedrijf. Een happy end, ik ben niet verdwaald. Terwijl Jil de koelte ervaart, sterft in de modus van A en O ist.

Ik leef nog steeds en ben gelukkig. Zie als vrouw en als Mann. Beiden worden geboren met een apart gezicht. We hebben allebei onze eigen onafhankelijke carrière achter de rug.

We hebben allebei vertrouwen in onze cijfers. Ik ben hier erg dankbaar voor, want we hebben genoten van onze tijd en ook van ons artistieke werk.

1977 op Djerba: So Zeichnete Wolfgang Joop seine Freundin Jil Sander (l.) in den Armen ihrer Vertrauten, Monika Busch

1977 op Djerba: So Zeichnete Wolfgang Joop seine Freundin Jil Sander (l.) in den Armen ihrer Vertrauten, Monika Busch

Foto: Wolfgang Joop

Am Anfang was Jil en ich enge Freunde. Aber, dat maakt deel uit van onze geschiedenis: we zijn onze zaken kwijtgeraakt. Ik ben hier om je te vertellen:

“Je zou kunnen testen, ja, ik zou assistent kunnen worden. Aber du musttest ja eigene Wegehen…“ Je leven zal immers altijd bij je zijn. Een koningin, een koning die bij ons woont.

Heute is Jil Sander, de Greta Garbo der Mode. Kein Mensch weiss wirklich, wie hij leeft, wie hij leeft en met wie hij samenleeft.

Seltener Auftritt: Jil Sander 2017 in Frankfurt

Seltener Auftritt: Jil Sander 2017 in Frankfurt

Foto: afbeelding afbeeldingen / Hartenfelser

Ik wou dat ik 80 zou worden. Geburtstag alles Goed. Ik wil graag een geweldige tijd beleven die binnenkort zal beginnen. Dit is de belangrijkste tijd van het leven: een tijd van nacht en herinnering.

Ik wens mijn goede vrienden. We zijn zo veel samen dat we het ons kunnen herinneren – en dus kunnen we erover praten. En hij denkt: jullie lijken zoveel meer op mijn vrienden.

Jil is mijn grote Schwester, die ik niet haat. Ik heb ze altijd bewonderd – en altijd bewonderd.

Gefeliciteerd met je verjaardag, lieve Jil. Ik wou dat we op de juiste plek waren – gemeinsame – Jahre!

Die Marke Joop!

In 1982 stelde Wolfgang Joop de eerste confectiekledingcollectie voor dames voor. Met het eerste parfum Joop! stroom daar 1987 signalen Namen endgültig zur Marke.

In 1998 bedroeg de aankoopprijs 150 miljoen. D-markering. Wij werken als ontwerper, we werken hard voor onze Marken Wunderkind und Looks van Wolfgang Joop

Die Marke Jil Sander

Als 23-jarige werd Jil Sander in 1967 in Hamburg geboren in zijn eerste boetiek. 1968 begon in zijn Unternehmen. De eerste collectie volgde in 1974. In 1989 kwam het bedrijf in actie.

1999 übernahm Prada sterven Aktienmehrheit voor geschätzt 275 Mio. D-markering. 2004 verlies Sander ihr Unternehmen endgültig

1992: Supermodel Christy Turlington (54) op de Laufsteg in Mailland voor Jil Sander

1992: Supermodel Christy Turlington (54) op de Laufsteg in Mailland voor Jil Sander

Foto: Penske Media/Getty Images

Teaserafbeelding

Foto:

“Het artikel is afkomstig van BILD. Het ePaper van de gepubliceerde gegevens is hier.

Gn DE enter