Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Wigald Boning: ‘Ik heb genoten van mijn leven’


Joden Tag geht Komiker Wigald Uitbenen in een natuurlijk Gewässer-zwemmen. In een interview praten we over de gezondheidsvoordelen van ons leven.

Wenn Komiek Wigald Boning was blij met een griepje, kijk, speel met zijn bad, dat hij zijn geld zal bezitten en zijn geld eraan zal uitgeven. “Normaal gesproken stoppen we bij mijn slechte weer – we zijn blij met onze eigen ervaringen. Ik heb veel 50 euro voor mijn geld en geld, wat betekent dat het geld niet te duur is”, zei Boning in een interview met de “Freien Presse “(Samstag). In de verloren monaten woonde Boning onder meer in de Themse oder im Ammersee, waar Boning met een signaalfamilie baadde.

Wigald Boning: “Allerlei Zipperlein sindsdien gezien”

Besonders in Erinnerung sei Boning zum Beispiel das kalte Nass in Erfurt blieben. “Dit is de langste brug tussen de fantastische bruggen van Europa, de langste brug van Europa.” Jedoch sei der Fluss op nur 20 Zentimeter tief en het Schwimmen-vader is niet meer actief. “Trotzdem was een groot succes, ik zit in de flow met een Robbe herumzuwälzen.”

Na het idee om te baden aan het meer, komt er een gezin na een vakantie aan de Ammersee in Beieren. Verder heb ik mijn eigen verkalkte Schulter-plagt gebruikt: “Ik heb verschillende therapieën achter de rug en heb erover nagedacht: probeer eens wat veranderingen.” Mit Erfolg. “Ik heb in mijn huis gewoond – dus ik ben gelukkig – ik heb genoten van mijn tijd. Speziell in de frisse lucht in mijn koude water. Aber en allerlei andere Zipperlein zijn ontdekt.” Erkältungen stopsignaal Immunsysteem jedoch immer noch nicht ab.

Gn DE enter