Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Wetter in Hessen: Glätte-Unfälle, annullierte Fluge en Schulausfälle | hessenschau.de


Schnee en Eis zijn achtersteven Abend, in de Nacht en Morgen van Achtererungen en Unfällen in Hessen führt. Het Distanzunterricht en verenigde Zug- en Flugausfälle – unser Überblick über de Auswirkungen des Winterwetters.

Videobeitrag

Video

00:48 min.

Schnee und Eis wirbeln Verkehr in Hessen durcheinander


Umgekipter Lastwagen auf Landstraße bij Kelkheim

Einde video-opnames

De Winter Wetter-hoed viel zondagochtend in Hessinnen en Hessen. Er deden zich problemen voor, die sindsdien voor heel Noord en Oost zorgwekkend waren. Het HR-verkeersmanagement waarschuwt voor opstoppingen door sneeuw, wegverkeer en overstekend verkeer.

  • Op de A7 tussen Homberg (Efze) en Bad Hersfeld-West, aangezien we in de richting Fulda gemakkelijker kunnen zien. Na een spoedfile moet u zware verkeersoperaties uitvoeren. Sindsdien is de Autobahn op de Stelle morgen volledig afgesloten. Je hebt een kilometer langer in Stau gewoond.
  • Op een Landstraße bij Kelkheim (Main-Taunus) kun je met een laatste auto op een met sneeuw bedekte Straße de weg op. De L3016 tussen Ruppertshain en Fischbach is nog steeds beperkt in beide richtingen. De externe opslag van het lichaam is heel gemakkelijk te begrijpen. Alle verkeersrapporten vindt u hier.
Audiobeitrag

Audio

00:41 min.

Sneeuw zorgt voor problemen in het Rijn-Maingebied


Gratis vervoer op de Autobahn

Einde van audio-opnamen

  • Wegen van de Witterung en onbegaanbare Schulweg tussen de Präsenzunterricht en eeninigen Schulen in Hessen ausgesetzt, es findet Distanzunterricht statt. Het betreft Einrichtungen anderzijds in Hochtaunus- und Rheingau-Taunus-Kreis in de stad Wiesbaden. Aktuelle Schulausfälle vindt haar in ons overzicht.
  • Wegen zijn onderworpen aan verkeersbeperkingen en zijn aangesloten op het wegverkeer, tussen Siegen en Dillenburg (RB90, RB95, RE99).
  • De verkeersstroom na de Frankfurter Flughafen is normaal gesproken normaal, er wordt verwacht dat de Flugausfällen und Verspätungen: Insgesamt wurden bisher 36 Landungen und 17 Starten annulliert. In München en Frankfurt waren we in de Montag zu zahlreichen Ausfällen kwamdas beledigt zichzelf als een dienst, noch aus.

Regen, sneeuw en sneeuw en sneeuw

Met sneeuw, sneeuw en sneeuw werd ook het weer in de Hessische regio verwerkt. In mijn reisdagen is er altijd meer ruimte voor opluchting in het bergland. Abends en ‘s nachts ligt overal in de hooglanden sneeuw, zodra er regen of sneeuw valt, kan het glat worden. Het Den Wetterbericht vindt u hier.

Schnee en de gevolgen voor rampen en verliezen

Bereit sinds Montagnachmittag waar we op weg zijn naar dood en schade door de gevolgen van ongevallen en rampen: de politie in Offenbach meldde op de dag van de dienst voor het zuidoosten 25 ongevallen met de dood. Anders zou u met de auto op een landweg in de buurt van Rodenbach (Main-Kinzig) moeten rijden zonder dat u met de auto op de vlakke wegen in de verkeersroute hoeft te rijden.

De politie in Gießen sprak namens Mittelhessen bis zum frühen Dienstagmorgen van 28 Unfällen, beiden een geschätzter Sachschaden van 150.000 entstand. Twee auto’s zijn de moeite waard om te reizen in Stadthalendorf (Main-Kinzig) en Laubach (Gießen). Je mag niet in het Krankenhaus verblijven.

40 kilometer langere Stau

Het verkeer tussen de A60 en de driewegroute in Rusland bedraagt ​​ongeveer 40 kilometer. Auch auf der A5 bildetete sich auf glatter Fahrbahn ein 16 Kilometers langer Stau ab dem Bad Homburger Kreuz Richtung Norden. Op de luchthaven van Frankfurt moeten vóór 170 vertrekken en landingen zijn voltooid.

Gn De hed