Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Wat de 49ers en Eagles te zeggen hadden na week 13


49ers quarterback Brock Purdy over de prestaties van de aanval in Philadelphia:

“Buiten die eerste twee drives is dat het 49ers-voetbal dat we kennen, dat is de overtreding die we kennen. Als iedereen zijn steentje bijdraagt, klikt alles. Een paar geweldige speloproepen en dan speelt iedereen en doet het op de juiste manier.”

49ers linebacker Fred Warner over het spelplan van de verdediging om de impact van QB Jalen Hurts te beperken:

“Jalen Hurts is een uitstekende voetballer. Je zag het allemaal vanavond, zelfs dat hij een aantal van die acties verlengde… We wisten dat we hem moesten tegenhouden in het loopspel en als hij de bal moest passen, moesten we hem in bedwang houden. Ik denk dat we dat grotendeels hebben gedaan.”

Defensieve lijnwachter Nick Bosa over de betekenis van de overwinning van de 49ers tegen de Eagles in week 13:

“Het betekent veel. Het is duidelijk dat we wat terugverdientijd wilden. We probeerden niet te veel aan vorig jaar te denken, maar we wisten dat we hen konden evenaren en meer dan dat. Ik denk dat we een goed punt hebben bewezen. Uiteraard kunnen we dat misschien wel doen.” Ik moet het nog een keer tegen hen doen, ze zijn echt een goed team. Maar ik heb zoveel vertrouwen in iedereen en ik denk dat de onzelfzuchtigheid van het hele team, zowel in de aanval als in de verdediging, niemand ‘de man’ hoeft te zijn. Er zijn twintig jongens die ‘de man’ zouden kunnen zijn en het hangt ervan af wanneer jouw moment komt, of je er klaar voor bent.”

Brede ontvanger Deebo Samuel over de overwinning van het team in week 13:

“Uiteindelijk hebben ze ons verslagen in het NFC-kampioenschap en, weet je, we wilden terugkomen, maar uiteindelijk is het gewoon voetbal. We praten over onzin, hebben plezier en zijn gewoon hierheen gekomen en een overwinning behaald.”

Defensieve lijnwachter Arik Armstead over de aanval van San Francisco:

“Ons doel is om de bal weer in hun handen te krijgen en druk uit te oefenen op de verdediging, zodat onze aanval hen ook kan uitputten. Toen ze eenmaal begonnen met het uitbreiden van de drive en een eerste down wisten te scoren, opende dit de sluizen. Dat is altijd ons doel. focus en ons doel, om het voetbal weer in hun handen te krijgen en we hebben een geweldige aanval. Het is echt spannend om naar ze te kijken en de explosieven te zien die ze creëren… Het is erg leuk voor ons om te zien in de verdediging.”

Gn En Head