Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Vor Test tegen Österreich: Nagelsmann wehrt sich en verrät weinig


Status: 20.11.2023 22:06 Uhr

Eén dank aan de fans en één beloning voor het kritische signaal van de Havertz-Taktik: Julian Nagelsmann zit achter de Türkei-Dämpfer campferisch aan in de laatste EM-Prüfung des Jahres.

„Als je niet de werkstroom en moed in je werk hebt, dan zul je je tot de Blatt wieder moeten wenden„, zei de Bundestrainer voor hun reis Test-Länderspiel in Österreich in Wien am Dienstag (21.11.2023, 20.45 Uhr/ZDF en in Audio-Livestream en Liveticker op sportschau.de). Umgehend en daarna intensief besteed aan de Fußball-Nationalspielern 2:3 de Türkei in Berlijn die Defizite per Vorgeführt. „Ik ben me er niet van bewust dat de term is geplant. Sorry, die speler is hierdoor ten onder gegaan.“

  • Zum Live Ticker: Deutschland – Turkei
    Pfeil gelijk

In een ARD-Interview concreet Nagelsmann, dat is het belangrijkste onderdeel van het spel, en dus een spel waarmee de perfecte Schlüsse kan worden gecreëerd. „We waren in alle statistieken beter dan de Gegner en hun gewoonten gingen verloren. Dat wil zeggen, het was een enkel Ko-Spiel of een Turnierspiel zählen würde. Wees een Testspiel ich: Es ist ärgerlich, aber nor vertretbar.“ Man hoor „vier of meer plezier“ Er is gebruik gemaakt van trainingssignalen – voor zichtbare veranderingen in de werkomgeving „geniet van een bisschen Zeit“.

Grosses Unverständnis für Kritik an Havertz-Rolle

Vergeef me alstublieft voor de federale trainer voor de mediale Schelte-wegen van de Versetzung von Kai Havertz voor de positie van de verbindende verdedigers. De professionals van Arsenal hebben een sterk spel, ze zijn objectief gezien niet schuldig aan de situatie, mijn Nagelsmann en liefde, evenals meer statistische informatie. Helemaal: Negativität, Pessimismus und „alles in Schutt und Asche zu leeg“zie geen art.

Het Österreich-Spiel is de laatste kans, maar ook niet met een halverwege goede Gefühl ins Jahr der Heim-EM zu gehen. Danach volgt vier lange Monate Länderspielpauze. Dat zouden ze later kunnen worden, als de Fußball-Nationalmannschaft der Makel lid is, willen we ons graag aansluiten bij kleine erzrivals. De laatste Eindruck zal nooit stoppen. „Mich wurmt more die Pause an sich als die öffentliche Wahrnehmung“, aldus Nagelsmann. Het Signaalteam faalt nooit in die plicht. „Het is gewoon een kwestie van tijd en je bent klaar, het is tijd voor het beste“, wiederholte Nagelsmann een Leitsatz. De duidelijke Botschaft: Nachlassen darf jetzt keiner.

Nagelsmann was blij met zijn andere ontmoetingen met Ralf Rangnick. De tactische opleiding bij de Duitse trainer in Oostenrijkse diensten zou, vanwege hun carrièremogelijkheden, gedurende 36 jaar van groot nut zijn.

Havertz-Rolle als EM-optie

Voor alles wat we weten over Fußball-Deutschland nu in Antwerpen van de Bundestrainers. De symptomen van de onjuiste Flick-Zeit waren de Turkse tijd die ooit werd gereten. Op de voorgrond staan ​​de kansen op succes en aanwijzingen voor een neiging tot convergentie. Welche Lösungen bietet Nagelsmann ook een gegen die zemlich zelfbewuststen Österreicher?

Ook werd ons verteld dat de onthoudingstraining niet nodig was. Met Kevin Trapp in zijn achterhoofd heeft Marc-André ter Stegen het over een van de nieuwe Oliver Baumann en Janis Blaswich, die nog steeds het meest onevenwichtige onderdeel is. Het Havertz-Experiment is zo’n EM-optie, dat de Bundestrainer een Kontinuität voor deze positie angedeutet heeft. In Wenen vindt u alle beschikbare opties.

Hummels lobs Tah: „Top, überragend“

Maar functies in dit muterende systeem zoals Mats Hummels in de langdurige Dreierkette? Wat zijn de gevolgen van het uitvoeren van de berekening? Routinier dan de paden van de tempotekorten als gevolg van de Taktikraster? Beide persconferenties hebben verschillende bevoegdheden, die uiteindelijk allebei harmonieus zijn. Hummels jedenfalls ließ de Dauerkritik an der Abwehrkette der deutschen Elf nicht gilten. Voor alle Jonathan Tah lobte der Routinier ausdrücklich: „De laatste 12, 13, 14 wedstrijden, die ik van Jona heb geleerd, waren niet goed, zonder enige extra features of aanvullende informatie. Dat is een goede dag – ook: Loblied Ende.“

Als het goed is, als Nagelsmann meer plezier heeft, als er sprake is van emotionele spanning bij een spel. Julian Brandt heeft de Turkse reichliche argumenten gebruikt om zijn mening te geven. Dessen Position kan niet anders dan Havertz zijn in de vertolking van Jamal Musiala eigentlich trefflich übernehmen.

Was hij gepassioneerd door Kimmich?

Gretchenfrage bleibt aber ohnehin: Was tun mit Joshua Kimmich? Enkele onderdelen bieden een integrale basis voor hun positie als rechter-advocaat. Er zou een stabiele basis zijn, en in een Sechser-Zentrum zou er geen Kapitän Ilkay Gündogan Platz zijn voor een dringend noodzakelijke echte Balleroberer met Pascal Groß. Dit betekent dat in Amerika de VS (3:1) en Mexico (2:2) worden gebruikt, omdat deze goed functionerend en functioneel zijn.

Oostenrijk met Rangnick im Kleinen Fußball-Rausch

Leicht wird die Aufgabe in Wien nicht. Oostenrijk zit met Rangnick in een kleine Fußball-Rausch. „De Oostenrijkers hebben een goede mannelijkheid. Als een man er 11 of 13, 14 of zo heeft, zal hij een goede speler zijn, die allebei absolute Top-Klubs Stammspieler in Europa zullen zijn“zei Rudi Völler dem Bayerischen Rundfunk.

Ik ben blij dat we hun leven niet in Wien hebben kunnen leiden, zonder een paar goede EM-games te hebben gespeeld.“voorspelde Völler.

Österreich is zelfbewust

Een extra inzet voor het Duitse duelleren en de EM-mangel is de Gegner nicht. „We hebben geen kansen, we hebben een spel van goede kwaliteit, we hebben een goede ervaring en een heel goede manier van spelen“, aldus Christoph Baumgartner van RB Leipzig, lid van de Bundesliga-Profis im Austria-Kader. En er is weinig Schmäh geht ohnehin ooit. „Wir fahren nicht hierher, um nur dabei zu sein, wir wollen schon zeizen, was wir Skifahrer auch draufhaben.“

Gn De hed