Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Volledige financiering: Kia sichert Käufern von Elektroautos Milieubonus voor 2023


Sinds januari 2024 wordt het algemene besluit van de E-Car Development afgerond, Kia kan u hierover informeren: de Zuid-Koreaanse automarkt garandeert de volledige ontwikkeling van alle Privatkunden in de huidige omstandigheden van 2023 tot 2023. December 2023 eines Bestel de Elektromodelle Niro EV-, EV6- of EV6 GT-connector.
Dit is het eerste dat we doen als de toekomst van onze voertuigen op de eerste plaats komt en de toekomst van de federale overheid binnenkort vruchten zal afwerpen. Wees ook bereid om te bestellen, aangezien de garantie is afgerond.

Sicherheit trotz bevorstehender Kürzungen

Vanaf januari 2024 worden particulieren van de overheid en de milieubonus voor E-auto’s verlaagd van 4.500 naar 3.000 euro. Houd er rekening mee dat de koopprijs voor de koopsom 45.000 euro bedraagt ​​en dat u niet wordt gevraagd om meer aandacht te besteden aan de federale overheid voor alle beschikbare informatie met betrekking tot de aankoop.

Potenzielle E-Auto-Käufer kan de Entwicklung verunsichert sein, dat de Zuschuss eerste nach de Zulassung beantragt kann. Kia speelt in op deze situatie en geeft informatie over de veiligheid van de situatie onder de garantie.
De reparateur biedt ook zijn eigen milieubonus: bij een Kia-Stromern met een luisterprijs van 40.000 euro bedraagt ​​de aankoopprijs 2.250 euro plus bijkomende kosten.

Gegarandeerd volledige Förderung

Kias Garantie umfasst konkret die complete Förderung gemäß der Bestimmungen von 2023. De bedeutet met een Nettolistenpreis van de E-Cars van 40.000 Euro en een Gesamtbonus van 7.177,50 Euro, met een prijs van 40.000 en 65.000 Euro sindsdien 4.785 Euro.

De garantie geldt ook voor particulieren die eind 2023 hun eigen modellen kunnen kopen, evenals voor hun mogelijkheid om deze aan te schaffen. De Auslieferung en Zulassung kunnen in 2024 plaatsvinden.

Deze actie kan Kia een financieringsperspectief bieden van de verdere politieke ontwikkeling en ermöglicht een planvolle scheiding voor de elektromobiliteit.


Gn DE bus