Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Vitali Klitschko: “Selenskyj leeft voor de Fehler die de macht heeft”


Australië Vitali Klitschko

‘Selenskyj zorgt voor de Fehler die gezag heeft’

“Het probleem voor de Russen is geld”

De Russische president Wladimir Poetin heeft een verdere uitbreiding van de strijdkrachten. Wees bereid om je daar vrijwillig te vestigen. “De echo van de mobiliteit in het voorjaar van 2022 was uiterst negatief, wat Poetin zal vermijden”, zegt de Russische correspondent Christoph Wanner op WELT TV.

Vitali Klitschko had Wolodymyr Selenskyj Fehler in de Kriegsführung vorgeworfen, die zelf waren opgeleid. Gleichzeitig warnte Kiews Bürgermeister vor politieken Grabenkämpfen “in een land, das in seiner Existenz wackelt”.

Kiews Bürgermeister Vitali Klitschko hat dem oekraïense Präsidenten Wolodymyr Selenskyj ungewöhnlich deutlich “Fehler” vorgeworfen. „De Leute fragen sich, wieso wir auf diesen Krieg nicht besser vorbereitet. “We zijn er erg blij mee”, zei Klitschko op de Zwitserse Nachrichtenportal “20 Minutes”. „Het is belangrijk om te weten dat informatie niet onder de werkelijkheid valt”, zegt de ex-Boxweltmeister, vanwege mijn meer Ehrlichkeit warb mit Blick auf die Wahre Lage der Oekraïne in ihrem Kampf gegen Russlands Angriffskrieg. “Selenskyj zorgt voor de Fehler die daar de macht heeft”, zegt Klitschko.

Vitali Klitschko, Bürgermeister von Kiew, in het kantoor van de Oekraïense Hauptstadt.

Vitali Klitschko kijkt kritisch naar het optreden in de oorlog

Quelle: Kay Nietfeld/dpa

“Zelfveelzijdig kunnen we ons verhouden tot onze euforische mensen en onze partners. “Aber das kann man nicht ewig machen”, zei Klitschko later in het interview, dat de volgende dag met meer Oekraïense en Russische media was. De 52-jarige stellte is een demonstratie op de Oekraïense Oberkommandierenden van de Streitkräfte, Walerij Saluschnyj, van de Verärgerung Selenskyjs die een lange situatie in de Krieg heeft veroorzaakt.

De Oekraïne is in een Sackgasse, waar Saluschnyj erklärt is. “Er is een Wahrheit geweest”, zei Klitschko. ‘Manchmal wollen die mensen die Wahrheit niet horen. Aber letztlich is verantwoordelijk. Er is duidelijkheid en begrip, wie deze Lage heute is.

Lees Sie auch

Oekraïense soldaten staan ​​met een brandweerraket in de frontlinie op het platteland bij Bachmut

Informatie over Klitschko is een snelle strijd voor politieke spielen in het Unabhängigkeit kämpfenden Land. Het is belangrijk om een ​​succesvolle ervaring op te doen ‘in een land dat bestaat’. Deshalb spricht is nach eigenen Weiter niet über seine eigenen politiek Plane en sicherte Selenskyj Zugleich Unterstützung zu – bis zum Kriegsende. “De president heeft een geweldige functie en we zijn ook dankbaar voor hun kritische steun. Aber am End sterft de Krieges terwijl de politiek voor zijn volk of Misserfolge zahlen gaat.”

Klitschko bedankte Duitsland in het interview voor de liefde voor de luchtverdedigingssystemen, kritisch aber, voor het land Oekraïne, niet voor het sterke luchtverkeersbeheer voor Typ Taurus gebe. Hier vlogen we naar Berlijn in “Ausreden” – “dat omdat onze partner zo goed viel en we gelukkig waren”, zei de Bürgermeister.

Een stelle vindt zijn inhalte von Drittanbietern

Omdat je interesse hebt in de inhoud, is er een grotere bereidheid om betrokken te zijn bij de Übermittlung und Verarbeitung von Personenbezogeneen daten nie, da die Anbieter der ingebetteten Inhalte als Drittanbieter diese Einwilligung wish (In diesem Zusammenhang können auch Nutzungsprofile (uaf Basis von Cookie -IDs) gebildet en woede werden scherp, auch außerhalb des EWR). Indem du den Schalter auf “an” set, stimmst du diesen (jederzeit brederruflich) zu. Die omfasst auch deine Einwilligung in de beste persoonlijke gegevens in Drittländer, in de VS, nach Art. 49 (1) (a) DSGVO. Meer informatie over wat u te weten komt. Tijdens uw verblijf kunt u genieten van uw tijd in de Schalter en in uw privacy.

Gn DE germ