Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Vijf mensen omgekomen bij schijnbare moord-zelfmoord in Washington


Vijf mensen werden zondag dood aangetroffen in een huis in Vancouver, Washington, bij een schijnbare moord-zelfmoord, zeiden de autoriteiten.

Een persoon belde zondag net na 13.00 uur lokale tijd het Clark County Sheriff’s Office en vroeg om een ​​welzijnscontrole nadat hij “een sms-bericht had ontvangen van een familielid waarin stond dat hij anderen in de woning schade had berokkend”, zei het kantoor van de sheriff in een verklaring.

Nadat agenten bij het huis in de Orchards-buurt waren aangekomen en er niet in waren geslaagd contact te maken met de bewoners binnen, werd het regionale SWAT-team van Southwest Washington opgeroepen op basis van de tip over schade en “de mogelijke betrokkenheid van een vuurwapen”, aldus de verklaring.

Een onbemand vliegtuigsysteem, of drone, werd in het huis ingezet en trof verschillende mensen aan die binnen dood leken te zijn, aldus de release.

Ambtenaren volgden vervolgens de drone en bevestigden dat de vijf mensen dood waren bij vermoedelijk een moord-zelfmoord waarbij een vuurwapen betrokken was.

“Vijf familieleden in de woning zijn doodgeschoten, waaronder de verdachte”, aldus het kantoor van de sheriff. “Er wordt aangenomen dat er geen sprake is van enige bedreiging voor het publiek.”

De politie heeft de slachtoffers nog niet geïdentificeerd en heeft ook niet gezegd wat de aanleiding voor de schietpartij zou kunnen zijn geweest.

Gn En Head