Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Vijf doden bij schijnbare moord-zelfmoord in Orchards


ORCHARDS, Wash – Vijf mensen zijn zondagmiddag om het leven gekomen bij een schijnbare moord-zelfmoord.

De hulpsheriffs van Clark County Sheriff werden net na 13.00 uur naar een huis aan Northeast 92nd Street nabij Northeast 115th Avenue geroepen voor een welzijnscontrole.

Een familielid riep om hulp nadat hij een sms-bericht had gekregen van een ander familielid waarin stond dat ze anderen in de woning schade hadden toegebracht, aldus het kantoor van de sheriff.

Agenten probeerden de bewoners van de woning te bereiken, maar dat lukte niet.

Vanwege de melding dat er een vuurwapen in het spel was en de bedreigingen dat anderen schade zouden berokkenen, werd het regionale SWAT-team van Southwest Washington gebeld.

Het kantoor van de sheriff gebruikte een drone om naar binnen te kijken en observeerde verschillende mensen die overleden leken.

Het SWAT-team ging samen met medici de woning binnen en bevestigde dat vijf mensen, waaronder de schutter, dood zijn. Er wordt gezegd dat het allemaal volwassenen zijn.

Onderzoekers zeggen dat dit lijkt op een moord-zelfmoord waarbij een vuurwapen betrokken is. Er wordt niet aangenomen dat er nog meer bedreigingen zijn voor de bevolking.

Dit is een verhaal in ontwikkeling en zal worden bijgewerkt naarmate er meer informatie beschikbaar komt.

Volg KGW op sociale media: Facebook | Twitteren | Instagram | YouTube

Download de KGW News-app: Download hier voor iPhone | Download hier voor Android

Stream gratis nieuwsuitzendingen op KGW+ op Roku en Amazon Fire: Hoe u hier een app aan uw apparaat kunt toevoegen

Zie je een typefout in dit artikel? E-mail web@kgw.com voor correctiesGn En Head