Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Viel meer dan de Schätzpreis – “Bares für Rares” -Händler greift tief in die Tasche


Horst Lichter kon zich verheugen op zijn “wonderschöne Stückchen” uit 1957 toen Fahrzeugschein nu een inmal werd gerapporteerd. De moderator van “Bares für Rares” stelde dat er weinig in de Auto verliebt hatte zit. Ook in de handelsruimte wordt er veel zorg aan de auto besteed.

Besonders zei dat Horst Lichter in de Dienstagsausgabe der ZDF-Trödelshow “Bares für Rares” über dieses Object. Als er experts zijn die oorlog voeren tegen de andere Flitzer, zullen de zegeningen veranderen die nieuw zijn. De Verkäufer Rolf had een goede tijd en geld in de Restaurierung van de Voertuigen en dergelijke na de Wertschätzung dafür. Ook deze zijn verkrijgbaar bij experts en dealers in de showroom.

“Hörst du, wie schön sie nurrt?”, lachte expert Detlev Kümmel uit tijdens het testen van de Motorroller. Dit is een prachtig lichtgewicht voertuig, dat wil zeggen “geen wals met viertaktmotor”. “Ein wunderschönes Stückchen”, waar je steeds meer van kunt genieten met het geschenk van Verkäufer Rolf: “Zou de mens het kopen?” De kopers zijn bereid te kopen, zodat ze kunnen reizen. Dus sprach er von seinem Roller wie von seinem eigenen Kind. “Doch der Roller hat noch Brüder und Schwestern” en moest daarom vertrekken. Als Lichter die Zahl der Geschwister erfuhr – insgesamt elf – strahlte er nog meer is en de Verkäufer krijgt: “Ich mag dich.”

Beiden delen een grote Leidenschaft: Motorräder. Aber auch Kümmel haat het als Riesen-Fan geooutet en flüsterte: “Ik ben gefascineerd.” In feite was het duidelijk dat er op zichzelf een “Heinkel” -roller was, met de eerste blik voor de gebruiker. Maar De Papieren Verrieten: “De Roller was helemaal leeg en helemaal af.” Met vermelding: “That’s the way to go”, de waarde van de deskundige die de rollen heeft gerestaureerd, voor het eerst gepubliceerd in 1957 op de markt. Laut Fahrzeugschein war der Roller aus der Sendung einer der ersten: von Dezember 1957. “Schau mal”: Kümmel zei Lighter the Letter and the konnte seinen Augen kaum trauen …

“Der ist aus erster Hand?”, roept Lichter verbaasd uit. De volgende dagen gebruikten we Roller durch “800 Hands” met Kümmel. De koper Rolf heeft het object van zijn of haar woning zonder enige gegevens en nog niet aangemeld. “Wanneer geeft een man om zijn toekomstige productie?” Selbst das Original-Nummernschild was niet beschikbaar. “Großartig”, steun voor Lighter en de waarde van de Wunschpreis: “Alles boven de 3.000 euro was mijn geluk en mijn geluk waard”, zei Rolf. De deskundige Kümmel heeft een prijs van 3.500 euro. “Ik heb mijn leven verloren”, zei Lichter op de bovenkant van de handelaarskaart. Een Kümmel seufzte nochmal tief …

“Bares für Rares” -Händler staunen: “Hättest du fotografie, dass der Roller so alt ist?”

Auch im Händlerraum wurde über das Baujahr. “Hoe dacht je, wat is de Roller tot nu toe?”, vroeg ik me af over Elke Velten, als Wolfgang Pauritsch en Walter Lehnertz, die hun papieren deelden. “Oh mooi, hier is sogar noch das alte Nummernschild”, zei Pauritsch. “Baujahr 1957 und der Roller sieht aus wie neu?”, fragte der Händler und der Verkäufer antworteteteteteste stolz: “Ik ben blij met mijn leven.” Het is een goed georganiseerde “Heinkel” Club, “dat is de zorg van de eigen kant”. Het restauratiewerk is met zorg en aandacht uitgevoerd: “Het is heel gemakkelijk te hanteren.”

De eerste Gebot kam von Pauritsch in Höhe von 3.000 Euro. Jos van Katwijk überbot met 3.500 euro en 4.000 euro. Daarna zal duelleren het einde van de toekomst zijn. En de kopers hadden hun waardevolle feedback. Maar er is nog meer aan de hand dan het hiernamaals. Van de betreffende artikelen treft u tevens de volgende exemplaren aan: De eerste informatie zult u in de Britse zone niet kunnen terugvinden, maar u vindt er ook de originele voertuigbrief en de werkhandleiding. “Wahnsinn”, ondersteund door Fabian Kahl, bot aber nicht mit. Maar het kost nog steeds 4.500 euro. “Ein tolles Objekt”, aber van Katwijk stieg jetzt aus.

Am Ende erhielt Pauritsch bij 4.500 Euro op de Zuschlag. “Vielen Dank für die Wertschätzung”, bedankten Rolf en Pauritsch voor zichzelf: “Wauw, Erstbesitz, Baujahr 1957, dat is alles.” Lehnertz säuselte noch: “Ja, we zijn blij met alles.” En van de verkopers stond gedrukt: “Hij is weg, de zwarte Roller …”

“Stolzer, zelfbewuste Stahlarbeiter” vertrok onder de Schatprijs

Als een ander doel van de transmissie werd in de jaren 1870 een Gemälde von Bianca Berding gecreëerd. Laut Signatur trad persoonlijk op met Paul Weber, “een student en nog een groot kunstenaar”, vooral zijn landschapsspecialisten. Wunschpreis: 800 tot 1.000 euro. Schatprijs: 1.000 tot 1.400 euro. Elke Velten kost 850 euro.

Een Löffelsammlung met de Köpfen van Engelse koninginnen en koningen uit het nieuwe jaar 1607 en 1776 werd geboren in Heide Rezepa-Zabel uit Londen en werd geboren in 1975. De Wunschpreis is 100 tot 150 euro waard, de deskundige schat 330 euro en Fabian Kahl zal kosten 270euro.

Een bronzen beeldje (uit 1900) erkende Bianca Berding als een “stolzen, zelfbewuste Stahlarbeiter” van Adolf Josef Pohl, een nieuw erfgoedportret uit Wenen. De Wunschpreis bedroeg 1.000 euro, de schatprijs bedroeg 1.500 tot 1.800 euro, Wolfgang Pauritsch zou 750 euro bedragen.

Een ring en armband met opaal uit Australië, beschreven als een basisstuk met individuele sieraden gemaakt van 585 goud, dateert uit de jaren zeventig. De prijs bedroeg 2.500 euro, de ticketprijs 2.300 tot 2.600 euro en Fabian Kahl 2.800 euro.

Voor een Zimmerbrunnen-Skulptur (1986) uit Marmor des österreichischen Künstlers Hans Muhr wünschte sich der Verkäufer 1.500 Euro. Detlev Kümmel schatte de prijs hoger, van 2.000 tot 2.400 euro. Maar Fabian Kahl betaalt 1.000 euro.

Der Beitrag is veröffentlicht van Teleschau. De beitrag van TVSpielfilm.de-autoren is niet geprüft of bearbeitet. Neem hier contact met ons op voor informatie.

Gn DE enter