Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Verklaring van president Joe Biden waarin hij Joseph Boakai feliciteert als verkozen president van Liberia


Ik feliciteer Joseph Boakai met zijn verkiezing tot de volgende president van Liberia. Deze vrije en eerlijke verkiezingen en de tweede presidentsverkiezingen hebben aangetoond dat de Liberianen vastbesloten zijn hun stem te laten horen via de stembus, en ik kijk ernaar uit om samen te werken om de banden tussen onze naties en mensen de komende jaren verder te verdiepen.

Ik wil ook president Weah prijzen voor het respecteren van de wil van het volk en het stellen van patriottisme boven de politiek. Zoals we vorig jaar op de Amerikaans-Afrikaanse Leiderstop bespraken, is de vreedzame machtsoverdracht een drempelvrijheid van de democratie. De bevolking van Liberia heeft haar grondwettelijk recht uitgeoefend en de kracht van die waarheid gedemonstreerd. En ze hebben een duidelijk voorbeeld gesteld voor West-Afrika en de hele wereld. Democratie is een krachtig instrument voor vooruitgang, en democratieën kunnen resultaten opleveren voor ons volk.

###

Gn En world