Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Verenigde Naties: Israël zal geen visa verlenen aan prominente VN-reizigers


Israël zal Angaben der nach Verenigde Naties het Visum voor de UN-Nothilfeoordinatorin de palästinensische Gebieten, Lynn Hastings, niet verlangd. Laat de VN van de Israëlische leiders op de hoogte worden gebracht door de Sprecher van de VN-generaal António Guterres, Stéphane Dujarric. Israël wil dat Hastings deelneemt aan het huidige conflict met de Hamas-partijen.

Guterres hatte die Kanadierin deze maand 2020 met speciale zorg voor de vredeshandhavers in het Oosten en humanitaire coördinatoren voor West-Jordanië en de Gazastrook. Ihr Visum für Israel läuft den Angaben zufolge noch in diesem Monat ab.

Forderung nach Rücktritt von Guterres

De VN-generaal-generaal heeft in Hastings “volledige vertrauen” gezegd, zei Dujarric. Er zou geen tekort zijn aan werk van Hastings, die in Jeruzalem zou werken, of in andermans banen zou kunnen werken. Sommige openlijke aanvallen tegen Hastings zijn “volledig ontoegankelijk”, ze zijn nuttig.

Het Israëlische ministerie van Buitenlandse Zaken, dat met Hastings en October-kritiek en de Online Service X heeft geschreven, is wederom “onpartijdig” noch “objectief”.

De relatie tussen Israël en de VN is uiterst gespannen. De Israëlische VN-Botschafter Gilad Erdan heeft sinds de Kriegsbeginn de Rücktritt von Guterres doorgenomen. Eind oktober werd Israël door de VN goedgekeurd en werden er meer visa geaccepteerd. Anderen VN-Vertretern pleiten daar voor “Lügen zu verbreiten”.

Gn De hed