Vanaf vandaag: 100.000 extra EM-tickets in de verkoop

Vanaf: 2 mei 2024 18:29 uur

De UEFA start vandaag de laatste grote kaartverkoopfase voor het EK 2024 in Duitsland. De drukte is enorm, er zijn geen kaartjes meer voor de Duitse groepswedstrijden.

Sinds 11.00 uur kunnen via het officiële ticketplatform ruim 100.000 kaartjes voor diverse wedstrijden worden gekocht. En de belangstelling is groot: de enorme drukte zorgde voor problemen en lange wachttijden.

Zoals een woordvoerder van het organisatiecomité zei, stonden er nu ruim 500.000 fans in de rij. Ze zeiden dat ze hun best deden om de wachttijd te verkorten.

Maximaal vier kaarten per spel

Na verschillende loterijen kunnen fans de kaartjes nu rechtstreeks kopen. Het aantal beschikbare tickets verschilt echter van spel tot spel.

Beschikbare tickets zijn onder meer:

  • Kaarten worden in maart/april te koop aangeboden via het officiële wederverkoopplatform
  • Tickets zullen beschikbaar zijn zodra de stadioncapaciteit definitief is bepaald
  • Verlaagde kijktickets tegen gereduceerde prijzen

Last-minute verkopen werken op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt, totdat alle tickets zijn verkocht. Per spel kunnen maximaal vier kaarten worden gekocht.

Kaartjes voor Duitse groepswedstrijden waren snel uitverkocht

Net als bij eerdere verkoopfases waren de kaartjes voor sommige spellen snel uitverkocht, bijvoorbeeld de groepsspellen in Duitsland. Er zijn geen tickets meer beschikbaar voor de wedstrijden tegen Schotland (14 juni, 21.00 uur in München), Hongarije (19 juni om 18.00 uur in Stuttgart) en de laatste groepswedstrijd tegen Zwitserland (23 juni om 21.00 uur in Frankfurt). Ook voor de finale zijn er geen tickets meer beschikbaar.

Die mobile Version verlassen