Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

„Unter us“-Star heeft in drie maanden tijd 13 kilo geabsorbeerd


Der „Unter uns“-Darsteller hat nach der Trennung von seinem Verlobten ein new Kapitel aufgeschlagen – auch optisch. Lars Steinhöfel is veel afgevallen.

De afgelopen twee jaar waren Lars Steinhöfel en zijn partner Dominik Schmitt opnieuw aanwezig als belegering in de RTL-show „Das Sommerhaus der Stars“. Wat is de waarde van de communicatie tussen andere mensen die geïnteresseerd zijn in hun werk, die geïnteresseerd zijn in het bedrijf en de influencer na de ontwikkeling van hun werk?

Plant u hem echter in september 2023, dan kunt u in de toekomst van beide genieten. „Op 16 april hebben wij Dominik uit huis ontvangen en is de Verlobung opgelost“, aldus de directie van Lars Steinhöfel RTL mit.

„Habe gelernt, mich selbst zu lieben“

Nach der harten Zeit krmpelte Lars Steinhöfel sein Leben um. De kans bestaat dat de ervaring ‘gelernt, ik zal liefhebben en ontdekken’ wordt, aldus het 37-jarige RTL. Er is ook sprake van een fysieke verandering. „Ik ben de afgelopen drie maanden 13 kilo afgevallen“, zie de tv-sterberichten op Instagram, waar je zowel nieuwe foto’s kunt zien als degenen die niet lang zeggen.

Der Schauspieler houdt een geheim geheim over: „Ik ben er blij mee, in mijn eigen trainingscoach en een fitnesstrainer op dezelfde dag“, legt Lars Steinhöfel uit. Een seinem Ziel sei jedoch noch nicht arriveerde. „Als je het lef hebt, kan ik geen bisschen abnehmen of bisschen den Körper definiëren – en dan mosselen maken“, aldus de „Unter us“-ster.

De fans worden met complimenten ontvangen. In de reacties hieronder staan ​​de laatste berichten hier onder: „Einde licht van de zaak“ of „De mens kan dit doen, dat is het einde. Dus tot snel!“

Gn DE enter