Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Twee inwoners van Minnesota overleden door uitbraak van meloen-gerelateerde salmonella


Volgens de CDC zijn twee inwoners van Minnesota gestorven terwijl een uitbraak van salmonella in verband met meloen voortduurt.

Minnesota heeft 13 gevallen van salmonella die verband houden met de uitbraak – het hoogste aantal gemelde gevallen van welke staat dan ook, aldus de CDC. Canada onderzoekt ook een salmonella-uitbraak die verband houdt met meloen.

De afgelopen week zijn er meer meloenen teruggeroepen.

Vanaf zondag bevat de teruggeroepen voedsellijst bepaalde hele meloenen die mogelijk een sticker hebben met de tekst ‘Malichita’ of ‘Rudy’, met het nummer ‘4050’ en ‘Product of Mexico/produit du Mexique’; Voorgesneden meloenen van het merk Vinyard verkocht in Oklahoma, hele meloenen van ALDI en voorgesneden fruit verkocht in Illinois, Indiana, Iowa, Kentucky, Michigan en Wisconsin; Versheid gegarandeerd merk en RaceTrac merk voorgesneden meloenen verkocht in Illinois, Indiana, Kentucky, Louisiana, Michigan, North Carolina, Ohio, Tennessee, Texas en Virginia.

Gn En Bus