Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Transferstreit: Bischofshofens Einspruch abgewiesen – afrikanisches Duo darf in Hallein bleiben


Transferstreit: Bischofshofens Einspruch abgewiesen – afrikanisches Duo darf in Hallein bleiben

25 van 52 Saisontreffer der Halleiner 1b-Mannschaft in der 2. Klasse Nord B was bisher op das Konto van zowel Sommerneuzugänge Oluwatosin Ayetigbo als Azeez Akinyemi. Es kon niet meer zijn. De beste protesten in de omgeving van Pongau in de Tennengau.

Oluwatosin Ayetigbo hat Hallein 1b am Freitagabend mit seinem 22. Saisontreffer zum 2:0-Heimsieg gegen die SAK 1b en damit vorerst zurück and the Telefoonspitze der 2. Klasse Nord B geschossen. Kurz zu vor konnten der Stürmer en zijn Nigeriaanse Landsmann Azeez Akinyemi aufatmen. Der Summertransfer des Duos vom Westligisten Bischofshofen nach Hallein war umstRITen. De Pongauer heeft de Freigabe verweigert, Hallein is op 8 augustus begonnen met het controleren en melden van de Salzburger Fußballverbands.

Protestsenat weist Bischofshofens Einspruch ab

Bischofshofen beeinspruchte diese Entscheidung fristrecht zwei Tage später. Aangezien de vrijheid van Nico Mayer, van de Pongauern na de Puch Gewechselt-oorlog, door het protestcomité aan de orde werd gesteld en mogelijk niet durft te gaan wandelen, is het waarschijnlijk dat de twee Afrikaners de komende dagen zullen vallen. En de protesten zijn nu zowel mogelijk als twee maanden, waarin beide partijen verantwoordelijk zijn voor de wet, en ook met een andere entscheidung. Bischofshofen’s Einspruch wurde abgewiesen. Ayetigbo en Akinyemi zouden meer wedstrijden kunnen spelen in Hallein. “De ervaring deel uit te maken van ons leven. Ze zijn allebei sportief en diep geïntegreerde mensen”, zegt Obmann Jurica Mustac van Hallein.

Transferstreit: Bischofshofens Einspruch abgewiesen – afrikanisches Duo darf in Hallein bleiben

Austria News