Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Tote Frau in Weser versenkt: Gericht muss neu über Strafe entscheiden | NDR.de – Nachrichten


Status: 27.11.2023 06:57 Uhr

Een jonge vrouw uit Schöningen beschäftigt seit heute noch final das Landgericht Verden. Dit gaat allemaal over de straf voor de drie woorden.

von Maren Momsen

Je leeft nog tijdens je leven, maar je bent niet de enige in je leven, vanwege de drie Angeklagten in de regio Nienburg – zowel mannen als vrouwen – de 19 jaar in de regio Helmstedt als prostitueefeestje, trouwen en in de Weser in de regio Nienburg is er haben. De Verdener Richter müssen fellmehr ein juristische Detail klären. Het is waar dat de Frage op zichzelf een Gesamttat is die handelt op basis van meer individuele gegevens. Het Antwort-signaal wordt gescheiden door het Strafmaß-signaal. Je wordt op 14-jarige leeftijd ter dood veroordeeld. Deze maand krijg je ook straffen voor de beschuldigingen.

De Frage ist: Een Gesamttat of meer Einzeltaten?

De eerste jaren waren deze klachten binnen drie en acht jaar afgehandeld. Het Federale Hof van Justitie heeft een herziening gevolgd van de Verteidigung entschieden, de eerste Urteil der Verdener Richter van 2020, grondbeoordeling in Ordnung sei – es müsse aber noch klärt waar er feitelijk een grote hoeveelheid elementen met meer elementen in drie enkele taten.

Leiche der 19-Jährigen mit Betonklotz in de Weser-wereld

Deze jonge vrouwen woonden meer tijd in de Weser bij Balge in de wijk Nienburg. Als je niet meer festzustellen hebt, zul je extra moeten letten op het zout, waarmee je te maken krijgt, zodat je het droogmateriaal kunt gebruiken – anders zul je ermee moeten werken, zodat je haal de betonnen klotz in het water in de Weser. Entsprechende Würgemale en ihrem Hals waren jedenfalls deutlich sichtbar.

Trotz Tötung: Beschuldigde nichtje weegt Mordes verurteilt

Waren de jonge vrouwen die trouwden, voor hun oordeel aan het spelen met een paar rollen meer. De Richter en de Sachverständigen hatten im eerste Prozess festgestellt, dat is nog niet duidelijk, maar de beschuldiging van de jonge Frau was angetan hatte. Dat is vrij ongebruikelijk, want je kunt via Mordes je eigen weg bepalen. Deshalb wurden de angst nur wegen zwangsprostitutie, vergewaltigung en gefährlicher Körperverletzung verurteilt.

Meer informatie

Een Hinweisschild met de Bundesader en het Schriftzug Bundesgerichtshof steht voor het Bundesgerichtshof.  © dpa-Bildfunk Foto: Uli Deck/dpa

Die Angeklagten zijn vom Vorwurf des Mordes freigesprochen. De hoofdklacht werd in 2021 in acht jaar tijd gepubliceerd. (17.05.2023) meer

Dit thema in het programma:

NDR 1 Nedersaksen | Hallo Nedersaksen | 26.11.2023 | 19.30 uur

NDR-logo

Gn De hed