Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Tödlicher Arbeitsunfall in Heppenheim: Auto rolt los en duurt 50 jaar | hessenschau.de


Na een arbeidsongeval in Heppenheim is het 50 jaar geleden dat hij leefde. Er stond een auto aan de linkerkant van de Parkplatz. Dieses worden losgerold en snel in elkaar gezet.

Het gaat om een ​​tragisch ongeval tijdens een ernstig ongeval in de Heppenheimer Stadtteil tijdens de laatste dag van de montagedag om 8.30 uur, de politie is aanwezig op de dienstdag.

De laatste 50 jaar van het autoverkeer duurden immers lang. Het personeel loopt er immers naartoe en blijft bij u. Aus noch unbekannter Ursache rolde de auto los en erfde de 50 jaar.

Arbeitschutzabteilung is toegestaan

De man was dus verdwaald, dat wil zeggen dat er nog steeds sprake is van een ongeval. Degenen die van deze tragische, onbevredigende momenten genieten, hebben het kunnen ervaren, maar waren niet bereid het te ervaren.

De Kriminalpolizei en de Abteilung Arbeitschutz beim Regierungspräsidium Darmstadt. De Staatsanwaltschaft zog een Sachverständigen Hinzu.

Meer informatie

Einde van de verdere informatie

Gn De hed