Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Tier des Jahres 2024: Der Igel Power das Rennen


Status: 04.12.2023 08:01 Uhr

Den Igel kent zijn kind diep. Nachtaktiver Wanderer, Looner en Winterschläfer. In felle tuinen is er zu Hause. Maar het is ook gebeurd. De Deutsche Wildtierstiftung heeft een jaar lang kürt.

De Spenderinnen en Spender der Deutschen Wildtierstiftung zijn entschieden. Der Igel, genauer, de Braunbrustigel, is de leeftijd van 2024. De Stacheltier kon sich bei de Abstimmung helder worden gemaakt door Eichhörnchen en de Rotfuchs door de setzen.

“Damit heeft een Wildtier die Wahl gewonnen, dat is in ons culturele landschap altijd aanwezig”, zegt Wildtier-bioloog Klaus Hackländer, Vorstand der Deutschen Wildtier Stiftung. Der Igel vindt nooit een geschikte woonruimte. Op het land hebben we een groot agrarisch landschap dat frisser, gecultiveerd en gecultiveerd wordt.

Meer Abwechslung bieten Gärten en Grünanlagen in Siedlungsgebieten. In de tussentijd kunt u zo snel mogelijk de taxatie in de stad volgen, zodat u kunt genieten van de grond. Als je hier kijkt, is het beter om te weten. Ik zal altijd meer verse bloemen hebben, en in woonruimtes zullen ze ook steriele Schottergärten hebben.

Igel op de voorwaarschuwingslijst

Iedereen die in Igel in Duitsland woont, zal dit niet kunnen doen. Experts op het gebied van wilde dieren helpen u graag verder, want het Igel-dossier is hier openbaar. Der Igel wordt op de Roten Liste der Säugetiere Deutschlands in de Kategorie “Vorwarnliste” weergegeven. “De negatieve gevolgen van de mens zijn hiervan het gevolg, omdat de kunst in de toekomst sterk beïnvloed kan worden in de categorie ‘Gefährdet’”, zegt Hackländer.

Damit is de Igel gut geht, daar in de Offenlandschaft Hecken en in de unseren Gärten wilde Ecken, in denen sich de natuur weitgehend ungestört entfalten kann. Je kunt er weer naar uitkijken tijdens de zomermaanden om de wereld te brengen en vanaf november tot het winterseizoen. Je vindt hier enkele Nahrung: insecten, spinnen en regenwoud. Het is belangrijk om een ​​goed gevoel te hebben, waarmee dezelfde beute in een omgeving van een meter gehaald kan worden.

Gefahr door Mähroboter

Na zo’n lange tijd zul je een nacht doorbrengen met nog meer kilometers. Laat ons alstublieft uw gedachten en gedachten weten. Wittert der Igel Gefahr, rol daar met een stacheligen Kugel-zus. Dazu stelt dat er 5.000 tot 7.000 Stacheln zijn met de Muskeln auf.

Als je honger had, mag je een gezonde levensstijl leiden, maar er is geen strategie voor auto’s, robots en raceautotrimmers. Auf unseren Straßen waren unzählige Igel überfahren. Nachtaktive Mähroboter waren de Stachelträgern op hun Streifzügen zum Verhängnis. En de tuinders zijn blij met de zorg die ze krijgen met de Igel, die geschikt is voor Heckensäumen en Strauchrändern schlafen.

Gn De hed