Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Thomas Müller blij met CL-duel in Kopenhagen na Schubser Elfmeter voor Bayern: ‘Ik ben ruimdenkend’


In de 84. Minutenoorlog Müller von Gegenspieler Peter Ankersen im Strafraum leicht wees schubst. Schiedsrichterin Stéphanie Frappart heeft alles op de hoogte gehouden van Weiterspielen en nicht op Elfmeter.“De Schubser is voor het oog open, zodat de mens de afstand slechts binnen elf meter kan wegen”, zei Müller na de unentschieden bei DAZN.

In andere situaties, er zijn twee plaatsen waar we wonen, er is ook duidelijk zicht op onze eigen elf meter, beton van de Bayern-Star.

FC Bayern – Thomas Müller heeft kritiek op een HandplayRule

Ook al is de handelsmeter voor de FCB hetzelfde, er wordt dan rekening gehouden met de vorm VAR, maar ook dat is niet goed voor Müller. “Wenngleich die Regel ihn würscheinlich würde.”

Müller, de volledige 90 minuten op de Platz staand, heeft geen algemene kritiek op de actuele situatie rond de handspelregel. “Actuell wollen de Regelhüter objektivieren die HandRule. Man kan de HandRule aber nicht objektivieren”, erklärte der 34-year Offensivespieler and fuhrte aus: “Laatst de Schiedsrichter subjectief gescheiden, gebt ihm de Macht. Sonst kommen wir die Videobilder, beide denen man eben alles ziet, dahin, wo wir aktuell sind.”

Bayern had zich vóór 0:0 in Kopenhagen voorbereid op het Achtelfinal-Ticket en stond op het Gruppensieger-festijn. Zum Abschluss der Gruppenphase ontmoet de Münchenaren om 12 uur. Deze maand komen we naar Manchester United.

Gn DE Sports