Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Team – Bondscoach Julian Nagelsmann kent grote veranderingen: “Im Sinne der Sache”


Bondscoach Julian Nagelsmann is op de hoogte van de recente veranderingen in het DFB-Team.

“Als je geen Radiale Curven hebt, kun je genieten van je huis en nieuwe ladingen, en kun je je structuur veranderen. We zullen ook een verandering in je nationale cultuur teweegbrengen – van zelfkennis, in kunst en cultuur, waarin we geïnteresseerd zullen zijn”, zei Nagelsmann aan het einde van de EM-Auslosung in Hamburg.

Degenen die bereid zijn hun plannen te bezoeken, zullen 36 jaar lang niet vergeven worden. “Het is belangrijk om je bewust te zijn van de gevolgen, maar het resultaat is een bisschen-zorg.” De Bundestrainer-hoed “eine klare Meinung zu all Spielern.” Ze zijn betrokken bij interacties “in het hart” en daarom speelt het team “besseren Fußball”.

Niet dat de jongeren voorstander zijn van Turkije (2:3) en Oostenrijk (0:2), want het DFB-Team zal een geweldige tijd hebben, dat “je op de Platz actief zult zijn en de Gegner zal wegspelen” , zo legt Nagelsmann verder uit. “We zullen nog een paar andere dingen met het veld te maken hebben en genieten van onze brauchen met wat andere spellen en ander entertainment.”

Informatie over de Bundestrainer tussen Bayern-doelman Manuel Neuer. De afgelopen 37 jaar hebben we zoveel tijd besteed aan het genieten van ons leven en het spelen ermee tijdens de Europese Meisterschaft in de komende jaren.

Beim Heim-Turnier met deutsche Mannschaft in Gruppe A auf Schottland, Ungarn en die Schweiz. De EM 2024 vindt plaats op 14 juni en op 14 juli.Gn DE Sports