Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Taylor Swift speelt met veel fans in de Tränen


ARCHIV - 13.04.2023, VS, Tampa: Taylor Swift wacht op het eerste drie-aankopenconcert in Tampa tijdens de «Eras»-Tour in het Raymond James Stadium.  (zo dpa "Grafieken: Taylor ...

Taylor Swift speelde tijdens een levendig concert in Rio de Janeiro – trotse zanger Hitze.Afbeelding: Zuma Press / Martha Asencio-Rijn

Sterren

Vera Siebnich

De concerten van Taylor Swift in de huiskamer waren van grote dramatische betekenis. Met hoge zomertemperaturen in Rio de Janeiro zullen fans blij zijn om te zien of ze blij zijn met de hoge temperaturen.

Ik ben blij dat Ana Benevides bezig is met het luisteren naar de zon in de Braziliaanse Metropole oorlog. In een verklaring van mijn eigen woorden op dezelfde dag: „Ik heb mijn huis over gehad, zodat ik een traumatische ervaring heb gehad en heb kunnen overleven.“

Kan ik mijn man ontmoeten, dat Taylor de nacht met enorme temperaturen niet aankan, zonder de situatie het hoofd te moeten bieden. Voor al je favoriete liedjes, vooral in het Duits.

Taylor Swift werd emotioneel op het podium

Daarna, op deze dag, zal Taylor zijn Instagram op Instagram zien en zullen zijn fans ervan kunnen genieten, zoals ze zijn gegroeid voordat Rio werd geplant en verplaatst. „De veiligheid en het welzijn van de fans, de steun en crew van de crew en ze zijn altijd een groot voorstander“, schreef de zanger. De datum voor de eerste dag van het jaar werd uitgesteld tot de volgende dag, aangezien de dag voor de eerste dag van het jaar was vastgesteld.

Taylor Swift-fans wachten tot de deuren van het Nilton Santos Olympisch stadion opengaan voor haar Eras Tour-concert te midden van een hittegolf in Rio de Janeiro, Brazilië, zaterdag 18 november 2023. Een 23-jarige Taylor Swift ...

Die fans zijn al lange tijd in gevecht met immense temperaturen.Afbeelding: AP / Silvia Izquierdo

De Auftritt am Sonntag maakt Taylor wakker en trotseert vervolgens professionele extreme temperaturen. Maar de waarde van de akoestische sets was hetzelfde, en dat is de eer van de laatste dagen waar ik van zou genieten.

Watson is beschikbaar op WhatsApp

Kijk eens op Whatsapp en Instagram: de Watson Update! Deze informatie bezorgen wij u via Whatsapp bij de Watson Highlights of the Days. Nur einmal pro Tag – geen spam, geen blabla, geen sieben links. Versprochen! Wil je op de hoogte gehouden worden op Instagram? Hier vindt u het beste uitzendkanaal.

Die zangers, die beide nummers spelen en niet op de reguliere afspeellijst staan, staan ​​op zichzelf voor „Dancing with our hands tight“ en „Bigger than the Whole Sky“. Voor de laatste songoorlog voor de US-Superstar an diesem Offensichtlich eine Herausforderung.

Het lied handelt voor het plezier van iemands dierbaren. Bekijk de video’s van de opnames en zie wie Taylor bij het stuk op het toetsenbord vertolkt en in open licht te zien is.

De zangers zeiden dat hun hele optreden buitengewoon emotioneel was en dat ze met volledige helderheid konden optreden. Dat is mijn passie voor fans. „Diese zarte, sitternde Stimme. Dat is wirklich herzzerreißend“schrijf een commentaar op een video van de resultaten.

Fans zeggen Unterstützung

Offiziell bestätigt, dass das Lied Ana gewidmet war, hat Taylor zwar nicht. Alle nummers behoren tot de fans die ze graag allemaal zullen opsturen met behulp van de „Surprise Songs“. Als je immers zou sterven voor ‘Bigger than the Whole Sky’ en je durfde ernaar te luisteren, dan kon je de emotionele uitvoering van de nummers zien zonder verdere gevolgen.

Die fans waardeerden de sfeer van Taylor met enthousiast applaus, waarna ze met hun hele nummers genoten van het hele nummer. Na het einde van de voorstelling veranderde het altijd in Namen. De Unterstützung ihrer Anhänger:innen hatte sie ook een diesem Abend sicher.

Das Liebes-Aus von Oliver und Amira Pocher domineert deze weken in de Middeleeuwen. Vergeet de nieuwe Schlagzeile niet. Beide betrokkenen zijn bezorgd dat ze niet alleen zijn. Olli gaat vooral bijna elke dag liggen en heeft nog steeds veel te zeggen over Noch-Ehefrau.

Gn DE enter