Skip to content


Ze is terug!

Taylor Snel keerde terug naar het podium voor de openingsavond van haar The Eras-tour, haar eerste concertreeks sinds 2018, en ze deed het in stijl! De popster debuteerde met tal van glamoureuze podiumoutfits die alle 10 tijdperken van haar carrière vertegenwoordigen en die tijdens haar concerten te zien zijn.

De zangeres droeg een sprankelend bodysuit en bijpassende kniehoge laarzen en opende de show met haar nummer ‘Miss Americana & the Heartbreak Prince’ uit 2019 voordat ze ‘Cruel Summer’ lanceerde.

“Ik weet niet hoe ik dit allemaal moet verwerken op de manier waarop ik me nu voel”, zei ze tegen de menigte. “We hebben veel tijd voor mij om te proberen samen te vatten hoe ik me voel over hoeveel ik je heb gemist en hoe blij ik ben om je te zien. Laat ik beginnen met te zeggen dat jullie je fantastisch voelen!”

Toen ze van haar ‘Lover’ naar haar ‘Fearless’-tijdperk ging, droeg Swift een crèmekleurige mini-jurk met franjes om ‘Fearless’, ‘You Belong With Me’ en ‘Love Story’ op te voeren.

Later, terwijl ze een sprankelende robijnrode jurk aanpaste, schreeuwde Swift naar haar fans: vertellen het publiek: “Proberen er leuk uit te zien voor mijn jongens en meiden en niet-binaire vrienden.” Later lanceerde ze een akoestische uitvoering van ‘mirrorball’.

Swift zong in totaal 44 nummers tijdens de show, waaronder haar hitsingles “I Knew You Were Trouble”, “Shake It Off”, “Blank Space” en, terwijl ze een slangenkostuum aantrok, “Look What You Made Me Do”.