Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

SVP’s One Big Thing: 49ers maken een luide verklaring tegen Eagles


Zes opeenvolgende touchdowns door de San Francisco 49ers op straffende wijze maakten zondag in Philadelphia een vreselijk luide verklaring. Het soort dat echoot. Het was niet subtiel of flauw; misschien zien we het nog een keer. Het zou in San Francisco kunnen zijn, omdat de wurggreep van de Philadelphia Eagles op het thuisvoordeel hierna wat wankel wordt. Zelfs als het is in Philly, waarom zouden de Niners daar last van hebben na deze sloop?

Herinner je je de verliesreeks van drie wedstrijden van de Niners nog? Ja, ik ook. Dit seizoen staan ​​de 49ers nu met 5-0 tegen teams die met een winnend record aan de wedstrijd zijn begonnen en ze scoren deze teams met 22,2 punten per wedstrijd.

We zullen moeten wachten op de laatste drie wedstrijden van de Miami Dolphins voordat ze tegen iemand uit hun gewichtsklasse kunnen spelen. In de tussentijd blijven ze nieuwe choreografieën bedenken en brengen ze de track naar de stad, zelfs op een drassige dag. Ze halen dit seizoen gemiddeld 6,9 yards per spel, wat niet meer is gedaan sinds The Greatest Show on Turf, de St. Louis Rams uit 2000. Alleen al Tyreek Hill had zijn achtste ontvangstdag van 100 meter en vijfde met 150 of meer.

Zowel de Houston Texans als de Indianapolis Colts gaan naar 7-5. Ik probeer nog steeds te verwerken hoe de Colts een spel hebben gewonnen dat meer van het buffet omvatte dan de meeste spellen die je zult zien. Wat de Texanen betreft, het is CJ Stroud geweest die wedstrijden voor hen heeft gewonnen tijdens ritjes aan het einde van de wedstrijden. Maar deze vereiste dat de verdediging stops moest maken en er was ook een stel jong talent aan die kant van de bal die de voorsprong wist te behouden.

De Colts en Texans zijn momenteel respectievelijk het zevende en achtste reekshoofd in de AFC, en ze liggen op ramkoers voor een bijeenkomst van week 18 in Indy.

Voor de Detroit Lions was het een eerste achterstand op een 3e en 9 waardoor ze konden uitademen en de New Orleans Saints konden verslaan voor hun negende overwinning. Dat voelde heel belangrijk. Hun verdediging lekte olie en een voorsprong van 21-0 was in het vierde kwartaal nog maar vijf.

De agressiviteit van coach Dan Campbell op de vierde plaats is goed gedocumenteerd – ze hoefden niet op de derde en negende plaats te gooien, ze hadden de klok kunnen laten lopen – maar ze lieten Jared Goff en Josh Reynolds een actie maken. Dit was pas de derde keer in de afgelopen 25 jaar dat de Lions binnen de waarschuwing van twee minuten een derde-downpass probeerden met een voorsprong. Het was Reynolds’ enige vangst van de dag. Maar het was een grote en het zorgde voor overwinning nr. 9. De Lions hebben nu hun beste start in twaalf wedstrijden in meer dan 60 jaar.

Gn En Head