Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Stefan Effenberg ermahnt DFB-Elf nach Auslosung – “Muss noch einiges passeren”


Schottland, de Schweiz en Ungarn heißen die DFB-Gegner bei der EM 2024 in eigen land. t-online-columnist Stefan Effenberg is op de hoogte van nieuwe veranderingen in de Duitse Mannschaft – en waarschuwt.

Stefan Effenberg ziet de Duitse groep met groot succes op EM 2024. “Als je de DFB-Elf ziet als je dat wilt, dan komt de Groep naar je toe”, aldus het 55-jarig gesprek met de Nachrichtenportal “t-online”. Bei der Ausloung am Samstagabend wurden dem Gastgeber Schottland, die Schweiz und Ungarn als Vorrundengegner zugelost (meer informatie hierover hier).

De voormalige nationale spelers zijn nu aanwezig onder de Bundestrainer en de Mannschaft in der Pflicht: “Wenn Julian Nagelsmann en de spelers die aanwezig zijn tijdens de wedstrijden van Turkije en de Oostenrijkse landen, en nu in de toekomst zijn, sinds Schottland, Ungarn en die Schweiz Machbar.”

“Koop ze dan”

Effenberg hatte leest in seiner letzten Kolumne für t-online die Punkte ausgemacht, die bei deutschen Mannschaft bessern müssten: “Es konnte so einfach sein”, schreef Effenberg na de 0:2 in Österreich. “Een vierdelige serie met een verscheidenheid aan interessante posities, een kans om met Kimmich op te treden, en dan twee terug in de tijd van muziek en jamalmuziek, van links en rechts naar rechts, en van de toekomst naar de toekomst . , die Neuen, die Hungrigen setzen, die een Fries, eine Gier mitbringen. Ein Pascal Groß zum Beispiel, der das in seinen ersten Länderspielen sehr gut gemacht hat. Wenn dann dann dann dans noch der Fokus wieder auf die bewährten Dinge, of die Grundlagengerichtet wird , dan in mijn eigen leven: Mooi in de laatste dagen van de landspelen de komende jaren zullen we een heel andere Mannschaft hebben.”

Nu is de Effenberg duidelijk: de algehele ontwikkeling kan nieuwe energie brengen, zowel voor games als voor fans. “Dan krijg je de kans om van je huis te genieten en te genieten van een heerlijke euforie voor je huis.” Effenberg zei jedoch auch: “Es muss bis dahin aber noch einiges passeren.”

Gn DE Sports