Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Steelers verslaan Bengalen met 16-10


Cincinnati nam vervolgens een pauze toen Steelers linebacker Mykal Walker sprong en een pass over het midden tikte. De bal vloog de lucht in en werd gegrepen door brede ontvanger Ja’Marr Chase, die 31 meter naar de Pittsburgh 16 ging.

Dat zorgde voor een touchdownpass van 11 meter van Browning om Drew Sample strak af te sluiten bij een catch-and-run, terwijl de Bengals vroeg in het tweede kwartaal een 7-3 voorsprong namen.

De Bengals hadden het openingsbezit van het derde kwart en marcheerden naar de Pittsburgh 18. Maar op de derde en zevende plaats probeerde Browning een korte pass naar Chase te geven die Trenton Thompson had uitgekozen voor zijn eerste onderschepping in zijn carrière, waardoor hij zes meter terugkwam op de basis. 21.

De Steelers marcheerden daarna methodisch het veld af, waarbij Freiermuth een paar derde-downpassen ving om ze op het veld te houden en te scoren op een 5-yard touchdown gerund door Harris om een ​​10-7 voorsprong te nemen met 1:34 resterend in de derde. kwartaal.

Pickens raakte geblesseerd toen hij vroeg in het vierde kwartaal een diepe bal langs de zijlijn probeerde te vangen, waardoor de wedstrijd een handvol spelen achterbleef terwijl hij zijn kalmte herwon.

Maar bij zijn terugkeer maakte Pickett contact met hem voor een winst van 43 meter op de Cincinnati 20 om een ​​Boswell-velddoelpunt van 34 meter op te zetten dat de voorsprong van de Steelers vergrootte naar 13-7 met nog 8:03 over.

De Steelers dwongen een three-and-out af van de Bengals – onderbroken door een Watt-zak op de derde plaats – en kwamen snel binnen bereik voor een velddoelpunt van 33 meter van Boswell, waardoor ze twee scores op voorsprong zetten bij 16-7 met 2: Er zijn nog 51 over in het spel.

De Bengals sloegen een schermpass van 39 meter naar Joe Mixon bij hun volgende balbezit voor een winst van Evan McPherson om een ​​velddoelpunt van 47 meter te creëren om de voorsprong van de Steelers terug te brengen naar 16-10 vlak voor de waarschuwing van twee minuten. maar Pickens herstelde een buitenschop en de Steelers liepen vanaf daar de klok uit.

Pickett gooide voor een seizoen hoge 278 yards in de wedstrijd.

“Ik dacht dat we er goed aan hebben gedaan om samen te komen en bij elkaar te blijven in een tijd van tegenslag en een overwinning op de weg te behalen, een grote overwinning van AFC North”, zei Pickett. “Het voelt goed.”

Gn En Head