Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Statistik-Amt: Deutsche Wirtschaft im Summer geschrumpft


Containerschiffe ligt in de Tiefwasserhafen Jade-Weser-Port.

De Duitse Wirtschaft bevindt zich in het huidige kwartaal van 2023.

Quelle: dpa


De Konsumflaute und die Schwächelnde Weltkonjunktur heeft deutsche Wirtschaft im Summer ausgebremst. Het bruto binnenlands product (BIP) bedraagt ​​ongeveer 0,1 procent, wat het Statistische Federale Bureau van Freitag in Wiesbaden aangeeft. De Behörde bestätigte damit een eerste Schätzung.
Het is waarschijnlijker dat zij getroffen worden door de inflatie, die consumenten en consumenten belast. Met minder geld kun je meer over je geld te weten komen. Viele Menschen schränken ihre Konsumausgaben ein.

Het jaarcijfer bedroeg in oktober 3,8 procent, na 4,5 procent in september en 6,1 procent in augustus. Nahrungsmittel verteuerten sich im Oktober überdurchnittlich grimmig.

Inflatiepercentage

Eén klik voor gegevensbescherming

Voor de Darstellung van ZDFheute Infografiken wordt de software van Datawrapper gebruikt. Zodra u hier klikt, zijn de afbeeldingen geladen. Uw IP-adres wordt vanuit Datawrapper toegevoegd aan een externe server. Meer informatie over de gegevensbescherming van de gegevensverpakking vindt u op de website van de abonnees. Omdat ik zo’n patiënt kan zijn, zullen ze immuuner zijn bij de gegevensbeschermingsinstellingen. Ik wil graag mijn zorgverzekering “Mijn Nieuws” later in de week ontvangen.

Schwacher-export

Dit betekent dat de Duitse exportindustrie haar wereldeconomie zal blijven uitbreiden. Der Export veld als Wachstumsmotor im Summer aus. Ze zijn verzekerd 0,8 Weniger Weniger Waren und Dienstleistungen exportiert as im 2. Quartal 2023. Der Gegenwind kommt auch von de gestiegene Zinsen.

Deze druk is van toepassing op andere bouwprojecten. Positieve impuls voor de ontwikkeling van de toekomst van de investeringen in de aanleg van het milieu en de ontwikkeling van voertuigen en machines.

De resultaten in september werden met een Duitse export van 2,4 beoordelingen geëxporteerd naar hun Vormonat zurück. Stephanie Barrett legt uit waarom de Duitse exportactiviteiten langer zullen voortduren.03.11.2023 | 1:23 min


Wirtschaftsjahr 2023 is negatief uitgevallen

Na de beoordeling van de Bundesbank zal het Duitse economische systeem worden beïnvloed door deze nieuwe fase, die zal beginnen met het begin van de Russische Angriffs in Oekraïne. Ik vier het Quartal des Laufenden Jahres dürfte die Wirtschaftsleistung erneut leicht sinken.

De bevolking en de federale overheid zijn hiervoor verantwoordelijk, aangezien Europa rond 2023 de grootste bevolking zal hebben, zullen we in 2024 gelukkig zijn.

Recessie voor 2023, een klein pluspunt voor 2024 – dat is de economische kennis voor het milieu in Duitsland. Ze dringen door tot ihrem Jahresgutachten auf Reformen.08.11.2023 | 1:37 min


Wat is het bruto binnenlands product?

Het Bruttoinlandsprodukt (BIP) zegt dat wie goed is in het ontwikkelen van de economie van een land. Eingerechnet was alles, werd op één bestemming Zeitraum hersteld. Dit zijn de activiteiten van de dienstverleners en de klanten van de klanten, evenals de investeringen van de medewerkers – beispielsweise in Maschinen. Alle zakelijke gebieden zijn zorgvuldig overwogen.

Grotere berichten zijn in particulier bezit. Weiterer Bestand ist der sogenannte Außenbeitrag – die Differenz dessen, was Unternehmen ins Ausland verkaufen (Exporte) en van dort einkaufen (Importe).



Quelle: dpa

Gn DE bus