Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

St. Vincenz-Kliniken Paderborn: Über 100 Beschäftigte verlieren ihren Job – Westfalen-Lippe – Nachrichten – WDR – Westfalen-Lippe – Nachrichten


De St. Vincenz-klinieken, een zorgaanbieder met drie kantoren in Paderborn en Salzkotten, zijn sinds eind juli failliet. Het langetermijnwerk gaat verder met een succesvol ontwerp.

Iedereen die betrokken is geweest bij Montage zal nadenken over het ontwerp voor 87 volledige reisdagen. 108 Mensen, en ongeveer 3,6 Prozent der 3.000 Mitarbeitenden, sindsdien getroffen.

„Die St. Vincenz-klinieken kunnen ervoor zorgen dat de financiële steun van de zorgverlener volledig wordt ondersteund en dat de financiële steun van de patiënt in Duitsland stabiel is.“
Markus Funk, voorzitter van de geschiedenis

Getroffen erhalten Unterstützung von Seesorgern


De St. Vincenz-kliniek heeft standorte in Paderborn en Salzkotten | Bildquelle: WDR

Huurintensiteit en natuurlijke persoonlijke schommelingen worden weerspiegeld in de gezondheidsvoordelen van de toekomst, waardoor de persoonlijke groei wordt verminderd. Derzeit laufen Gespräche met de Mitarbeitern, bij Bedarf Seelsorger zur Seite stehen.

De klinische praktijk is concreet, die verantwoordelijk is voor de persoonlijke gezondheid van de patiënt, die intensiever georiënteerd is en die de gezondheid van de patiënt zal stabiliseren. Der Abbau verbeterde Stellen in alle Bereichen, ausser dem Ärztlichen Dienst, indienierten Pflegefachkräften en Auszubildenden.

Wechsel in Transfergesellschaft möglich

De getroffen personen kunnen worden getroffen door 1. Deze maand bij een overdrachtstransactie. Hier kun je terecht voor hulp bij zo’n nieuwe baan en kun je ook in aanmerking komen voor meer kwalificaties. In Bedarf is ook een langere financiële ondersteuning mogelijk.

Insgesamt hätten de St. Vincenz-Verantwortlichen de Stellenabbau auf een möglichst kleine niveau-inhoud, betont Markus Funk, Sprecher der Geschäftsführung.

Über dieses Topicberichten op 20.11.2023 bij WDR Fernsehen: Lokalzeit OWL, 19.30 uur.

Gn DE germ