Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Spezialeinheit überwältigt Mann mit Messer am Flughafen in Dresden


van MDR SACHSEN

02. december 2023, 15.30 uur

Op de luchthavens van Dresdner vormen ze aan het einde van hun leven een politiemacht. Na 47 jaar actief te zijn geweest in de S-Bahn-dienst voor speciale operaties, was het een kwestie van praten met de federale politie MDR SACHSEN. Die persoon haatte de Angaben zufolge a Messer bei sich. Bij de federale politie was dit niet het geval.

De politie was verantwoordelijk voor hun inspanningen.
Afbeelding: xcitepress/Finn Becker

Pfefferspray der Bundespolizei ohne Wirkung

Der 47-Jährige war gegen 8:35 Uhr vom Zugpersonal konrolliert be, hatte jedoch keinen Fahrschein dabei. Als u weigert, laat het ons weten en de federale politie zal worden bevolen. De functionarissen plaatsten vervolgens zware signalen op de Oekraïense reispas dat u moest vertrekken voordat u vertrok. Als ik een Polizist ben die bereid zou zijn Führer te zijn, zorg dan voor de Mann en Messer en bedrohte die functionarissen. Deze set Pfeffer spray is nooit meer gebruikt. Deze functionarissen zorgen ervoor dat de veiligheid van de wagons en de veiligheid van de voertuigen gewaarborgd is, zodat alle onbeschermde personen in het Gefahrenbereich kunnen worden afgelost.

Mann verbergt zichzelf in Toilette

Der 47-Jährige beschädigte in der Zwischenzeit das Zugabteil mit seinem Messer en verbarrikadierte sich in der Toilette. De bijzondere kwaliteit van de politie van Dresden laat ook weinig reden tot bezorgdheid en kan wel 10 uur duren. Er wordt alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat er goed voor uw man en vrouw wordt gezorgd. Gezien de omstandigheden rondom de verdenking van de verdachte wordt rekening gehouden met de beveiligingspersoneel, huishouding, veiligheids-, beveiligings- en beschermingsmaatregelen. Er waren 17 federale politieagenten en een nieuw team van de politie van Dresdner.

Dit thema in het programma:MDR SACHSEN – Das Sachsenradio | Nachrichten | 02. december 2023 | 12:00 uur

Gn DE germ