Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

SOS Humanity: Deutsches Seenotrettungsschiff in Italien festgesetzt


Status: 04.12.2023 15:40 Uhr

20 Tage Blockade plus Geldstrafe: Italienische Behörden haben das deutsche Seenotrettungsschiff “Humanity 1” laut der Hilfsorganisation festgesetzt – after 200 Migranten von der Crew aus Seenot berett waren.

De bemanning van “Humanity 1” heeft 200 bootmigranten uit hun huizen gehaald en naar de zuidelijke haven van Crotone gebracht. De Italiaanse leiders hebben het Schiff van de Duitse Seenotretter op de hoogte gebracht van de Verkehr, met de Organisatie SOS Humanity Mitteilte.

De blokkade duurt 20 dagen, wat zal resulteren in een geldboete van 3.333 euro. De Italian Coastal Watch zal u officiële informatie verstrekken. De Berliner Organisatie zal nu juridisch krediet geven aan de Festsetzung in de Hafenstadt in Kalabrien en klachten indienen.

Organisatie bestreitet Vorwürfe der italienischen Behörden

Degenen die na SOS-Humanity-Angaben de bemanning en de organisatie rekruteren, zijn er ook verantwoordelijk voor dat de informatie die door de zusters in het kustgebied wordt verstrekt, wordt genegeerd. Bij de Einsatz konnten 46 Mensen, die de Angaben der Duitse Organisatie zufolge bereits in Wasser, waren rettet. Die Italianen zijn goed voorbereid, de bemanning is verantwoordelijk voor hun werk, aangezien de Bootsmigranten vanaf de Libische kust zijn gevlogen en zijn blootgesteld aan water.

SOS Humanity beschermt je liefde en ziet je op je homepage met gedetailleerde chronologische informatie over de toekomst van eer.

De festsetzung der “Humanity 1” is een unmitTelBare folge der umsetzung des italienischen gsetzes 15/2023, Welches een reihe von büroKratischen Hindhernissen für Die dergelijke te, teilte de Seenotrettungsorganisatie mit.

Italiaanse Regierung verschärft Gesetze

Het Italiaanse rechtsregime van minister-president Giorgia Meloni is versterkt voor verdere overweging. Met de datum 15/2023 zijn er nog wijzigingen bij de overige evenementen en financiële sancties waardoor de uitslag aan u wordt verstrekt. Hilfsorganisationen kritiek, zo een van de Rettung van Menschen in Seenot würden.

Gn De hed