Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Schwere Unfälle en ausgefallene Züge – SWR Aktuell


Glatte Straßen, umgestürzte Bäume, vereiste Oberleitungen: De Winter Wetter zorgt voor enorme Achtererungen op de Bahn. Onderweg zul je in verval raken – anders zul je ermee moeten omgaan.

Der Schneefall in weiten Teilen Baden-Württembergs hat zu grimmige Behinderungen op Straßen en Schienen gesorgt. Eén dag dienst op zaterdagochtend met als gevolg fris weer en toekomstige overstromingen. De wegen van de hevige sneeuwval konden niet de hele Samstag-dag in het Hauptbahnhof in München worden afgesloten. Nog een verbinding tussen Stuttgart en Lindau. De spoorlijn zal waarschijnlijk worden gebruikt, het spoorverkeer in Zuid-Duitsland zal binnenkort zichtbaar zijn. Wat het regionale vervoer betreft, is het reizen over de weg met toegangswegen ook hier belangrijk, aangezien het alle zuidelijke delen van Baden-Württemberg betreft. Een probleem ontstaat door de sneeuwbelasting als gevolg van de constructie van de constructie, die het pad, dus de spoorlijn, blokkeert.

Wie duidelijker spreekt, zou de hele Fahrgäste kunnen krijgen, die in het Zuid-Duitse land de mogelijkheid had om een ​​rondleiding te krijgen met de beschikbare winterbrunches, ihr Ticket zu einem späteren Zeitpunkt nutzen. De Zugbindung is opgedroogd. U kunt zich telefonisch of telefonisch informeren over de reis.


Video opnieuw geladen (57,3 MB | MP4)

Strandete Fahrgäste übernachteten in “Aufenthaltszug”

Tijdens de nacht moet u met een ICE met 150 gasten in Ulm in Stuttgart aankomen. Het spoorwegnet zorgde ervoor dat zij de zorg zouden verlenen en dat zij ‘s nachts zouden stranden.

Luchthaven München morgen gesloten – Stuttgart meldt geen files

Auch der Münchner Flughafen hat seinen betrieb am Samstag eingestellt. Door deze beperkingen waren de wegen van de grimmige Schneefälle nach Angaben eines Sprechers bis Sonntagmorgen lang. Hunderte-vluchten worden geannuleerd. Passagiers wordt gevraagd om zich vóór aankomst op de luchthaven te informeren over hun status.

Een ICE-steht na Starkem Schneefall op het Hauptbahnhof van München (Foto: dpa)

Wegen wordt duidelijker Schneefälle müssen sich Reisende in Bayern auf Behinderungen einstellen. De Flugbetrieb am Munchen Flughafen is bis engestelltt be, vom Bahnhof fahre…

De Winterdienst is in Stuttgart Flughafen in volle gang, de Flugbetrieb läuft alldings laut einer Sprecherin ohne Störungen. Het is morgen zo dat er weinig achterblijft of dat de Flugausval zich voordoet. “Alles is normaal en in de context van het milieu”, zei hij. Als de vlucht begint, dan is de rust van de Tages zo bleibe. Bereits morgen in Stuttgart landde een machine in Skopje – de Flugzeug hätte eigentlich in Bayerischen Memmingen ankommen sollen. Auch der Allgäu Airport Memmingen hatte wegen grimmige Schneefalls-signalen Betrieb bis mindestens Samstagnachmittag eingestellt. En als de rest van de dag nog zichtbaar is, is deze nog steeds zichtbaar op de homepage.


Ein Todesopfer, Verletzte en Blechschäden bij Unfallen in BW

In de regio’s van het land zijn er ook met sneeuw bedekte spoorwegen zoals Falls en Staus. In Emmingen-Liptingen (Kreis Tuttlingen) is bereid om tijdens zijn leven 54 jaar auto te rijden. Die waren tegelijkertijd politie, waar de mannen in hechtenis kwamen en die op de Gegenfahrbahn arriveerden. Er is geen ster in de Unfallstelle. Op de A8 kam ik Samstagmorgen bij Leonberg (Kreis Böblingen) een Sprinter in Schlingern, mooi op een betonnen muur en kip eromheen. Der Fahrer kan onbevredigd blijven. Dan wordt u bij uw volgende auto blij met een nieuwe Sprinter. Dessen Fahrer wurde schwer verletzt.

Ik ben Kreis Biberach en ik ben Alb-Donau-Kreis sinds de weg voorbij is, Schneebruchs teilweise auch übers Wochenende sperrt. Zo speel je de B28 Blaubeuren en Blaustein-Arnegg wegen umgestürzter Bäume unpassierbar. Dat Sonderbucher Steige op de andere pagina’s Blaubeuren Dus dat de rest van de week zal duren. Auch in der Regio Ulm blijf veilig tijdens de nacht tijdens het verkeer, tijdens de zomermaanden, blijf veilig tijdens de politiestorm. Op de B10 zie je nog meer laatste auto’s op de Fahrbahn. Als dem Oostelijk District Doe aangifte bij de politie tijdens de nachtmerrie van de nacht. Vier mensen gingen verloren.

In de regio Bodenmeer-Ober-Zwaben Het is tijdens de nacht dat de sneeuw valt en de met sneeuw bedekte wegen voorbij zijn. Wegen zijn over het algemeen open omdat er meer wegen gesloten zijn – waar de Bundesstraße 465 zwischen is Warthausen en Schemmerhofen in de Kreis Biberach.

Auch in hetzelfde land Constance Sinds de start van het bouwseizoen liggen de bouwwerkzaamheden sinds zaterdagochtend stil.

Ravensburg

Bäume en Wiesen zijn verschroeid, liggend in Weiher. In de regio Allgäu-Opper-Zwaben zijn er sterke Schneefälle gegeben. (Foto: SWR)

De kwaliteit van de tijd is geweldig in de regio Allgäu-Ober-Zwaben-Bodensee. Het sneeuwdek en de verglaasde wegen zitten vol met overstromingen.


SWR4 BW ben Samstagmorgen

SWR4 Baden-Württemberg

Natter bleibt winterlicht in BW

We zullen zo snel mogelijk blijven communiceren met de Duitse Waterdiensten (DWD). De meteorologen zagen er drie en acht Zentimeter Neuschnee. In Allgäu kon ik ruim 30 centimeter eten. Lediglich von der Kurpfalz bis zum Taubergrund ist laut DWD nu met een paar Schneeflocken zu rechnen.

Wegen met vorstwaarschuwing van de DWD voor Glättegefahr am Samstag. Daarom konden we er meer informatie over krijgen en verwelkomden we graag chauffeurs en chauffeurs. Deze mensen zijn altijd welkom in het zuiden van Baden-Württemberg. In de Nordes is er weinig ervaring.


Video opnieuw geladen (36,1 MB | MP4)

Vereinzelt Sonne am Sonntag in BW

In de nacht zullen we daar zijn zodat we de DWD kunnen zien en meer kunnen zien. Tijdens de heldere Himmel werd het ijzig stil. De minimale verplaatsing ligt binnen het land tussen min drie en min acht graden. Richting Allgäu en in hohen Lagen boven de 800 meter kunnen net zo klein zijn als de gezwollen Grad Calt. “De sneeuw zal een genot zijn de afgelopen nachten”, zei Crouse. Wintersportliefhebbers durven dapper te zijn.

Das Wetter in het Zuidwesten

In de Nacht Dauerfrost en Glättegefahr. Tagsüber delen vielen Sonne, delen meer Wolken op min 5 bis plus 2 Grad.

Ein Hoch über Frankreich voorziet in elke behoefte aan water. In de nacht hangen er dichte bewolking, het valt nog te bezien. Nur vom Nordlichen Rheinland-Pfalz über Rheinhessen bis in Nordliche Baden-Württemberg viel vereinzelt en was Schnee. De temperaturen dalen van min 4 naar min 12 graden. Glättegefahr durch überfrierende Nässe! Tags: je bent gelijk vriendelijk met de zon en de wolken in het water, in de Palts bij het Bodenmeer zie je de zon. In de Tagesverlauf sich allmählich de Wolken aus West, später valt in de Eifel en was Schnee. De Höchstwerte ligt zwischen minus 5 Grad im Hochschwarzwald en plus 2 Grad an der Weinstraße. Het is een zware wind. Met dichte bewolking en hevige sneeuwval, hevige regen, geweldige sneeuwval! Met zware bewolking en hevige regen valt er in het zuiden sneeuw.

 • Temperatuur
  -3°
  Voorwaarden
  bedekt
 • Temperatuur
  -2°
  Voorwaarden
  bedekt
 • Temperatuur
  -4°
  Voorwaarden
  bedekt
 • Temperatuur
  -2°
  Voorwaarden
  bedekt
 • Temperatuur
  -5°
  Voorwaarden
  duidelijk
 • Temperatuur
  -2°
  Voorwaarden
  bewolkt
 • Temperatuur
  -3°
  Voorwaarden
  bewolkt
 • Temperatuur
  -3°
  Voorwaarden
  bewolkt
 • Temperatuur
  -2°
  Voorwaarden
  bewolkt
 • Temperatuur
  -5°
  Voorwaarden
  bewolkt
 • Temperatuur
  -5°
  Voorwaarden
  licht bewolkt
 • Temperatuur
  -3°
  Voorwaarden
  bedekt
 • Temperatuur
  -5°
  Voorwaarden
  duidelijk
 • Temperatuur
  -3°
  Voorwaarden
  bedekt
 • Temperatuur
  -5°
  Voorwaarden
  bedekt
Baden-Württemberg

De Sonne ligt boven het Zwarte Woud. (Foto: dpa Bildfunk, Picture Alliance / Westend61 / Stefan Schurr / RF)

Hoe zijn de nieuwe ochtenden? Wat is het signaal? Abonneer u dan op “SWR Aktuell – der Morgen in BW”. Het nieuws uit Ihrem Bundesland ganz bequem in Ihrem Mailpostfach.

Gn DE germ