Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Schweinsteiger kassier bij „Wetten, dass…?“ Seitenhieb von Frau Ana


  1. tz
  2. Sport
  3. FC Beieren

Bastian Schweinsteiger moet gezegd hebben: “Wetten, dass…?” na het lezen van het nieuws van Frau Ana. De ex-Bayern-ster kondigt in de tenniswedstrijd hun aankomst in Leiden aan.

München – Bastian Schweinsteiger en zijn Ehefrau, de voormalige tennisser Ana Ivanovic, waren samen met “Wetten, dass…” zu Guest. Het Sportler-Traumpaar spruhte op de bank van moderator Thomas Gottschalk gute Laune. De langetermijnspelers van de FC Bayern-kassiers van de omroepen voor een Millionen-Publikum in ZDF een paar dagen geleden.

Geboren: 1. Augustus 1984 (Alter 39 Jahre) in Kolbermoor
Ehepartnerin: Ana Ivanovic (geb. 2016)
Vereine in Profibereich: FC Bayern München, Manchester United, Chicago Fire

Bastian Schweinsteiger en Frau Ana Ivanovic bij “Wetten, dass…?” z Gast

Während Schweinsteiger met de Bayern zahlreiche Trophäen abräumte en 2014 met Deutschland Weltmeister wurde, feierte seine Frau Ana Ivanovic grote erfenis in Tennis. Het ehemalige nummer werd in 2008 de French Open.

Bij het tennissen in de tennissport wordt immers ook een grote rol gespeeld, wie leest in de ZDF-Sendung „Wetten, dass…?“ altijd meer over de taal. Schweinsteiger en Seine Ana duelleren zelf regelmatig op de Tennisplatz – met duidelijke ervaring.

Bastian Schweinsteiger en zijn vrouw Ana Ivanovic luisterden naar “Wetten, dass...?”  met moderator Thomas Gottschalk in Spaß.
Bastian Schweinsteiger en zijn vrouw Ana Ivanovic luisterden naar “Wetten, dass…?” met moderator Thomas Gottschalk in Spaß. © Frederic Kern/Imago

Schweinsteiger kassier bij „Wetten, dass…?“ Seitenhieb von Frau Ana

“We spelen tennis in het algemeen – het was nog nooit zo geweldig voor mij – maar dat is een goede sport. Ook Tennis vindt mijn hart als Fußball, daarom moet ik het goed kunnen spelen, zodat de Schweinsteiger er mee om kan gaan, zodat ik kan genieten van de resultaten van het spel: spelen.”

Gottschalk zal in de Folge von Ana wissen, ob es für sie wichtig sei, een pleziergen zu Hause zu haben. En de 36-jarige Serbin heeft die ervaring nooit gehad. “Auf jeden Fall, voor alles met den Kindern. Wij wonen altijd in Spanje. Zolang je tennist, zul je nooit verdwalen. “De mens ziet dat geluk in zijn leven, dat is duidelijk mooi”, antwoordde Ivanovic, “die in zijn tijd een klein verhaal heeft met frisse humor en lichte humor. Schweinsteiger, der vor kurzem eine Ansage an seine Frau Ana schickte, teilte zudem sein sportief Leiden.

Schweinsteiger hoed in Duell met Frau Ana noch Hoffnung

“Aber das tut sehr weh. Ik heb altijd gedacht dat als je tennist en je daar een leuke tijd hebt, je denkt dat er een kans is. Je speelt immers met je Ana en je hebt geen lol aan de ervaring, dat is echt onfassbaar, dat blijkt vanaf 39 jaar.

De Hoffnung gibt Schweinsteiger nicht auf: “Ik ben altijd blij, omdat ik een kans heb, maar de voldoening zal anders zijn.” De tv-expert kreeg de kans om van de sport te genieten, zei de Schweinsteiger zelf. bij „Wetten, dass..?“ vragen voor uw huis de komende zomer. (ck)

Gn DE Sports