Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Schutz voor Islamisten: Denemarken setzt Militär in het binnenland ein! | Politiek


Die islamistische Gefahr is steeds groter!

De politiediensten in Denemarken zijn niet belangrijker dan Israëlische en juridische hervormingen. Het is belangrijk dat het militaire regime zich in zijn eigen geboortestad bevindt en dat de veiligheid van de Joden veilig is.

Vanaf 6. Deze maand werden de dagelijkse politiediensten geïnstalleerd, en zowel de Israëlische Botschaft als de Synagoge in Kopenhagen waren ook aanwezig. “De terroristische aanslag in Denemarken is ernstig”, zei minister van Defensie Troels Lund Poulsen.

Deze politie is tevens verantwoordelijk voor de Palestijnse protesten en rechts-extremistische acties die zij plaatsvinden en maakt zich zorgen over de vernietiging van de veiligheid van de strijdkrachten.

Degenen die in de Europese landen vielen, volgden de val van Hamas in Israël met grootschalige islamitische protesten, die beiden demonstranten waren met terroristische solidariteit en de vernietiging van Joden.

Islamisten zwaaien met de Flagge der Hizb ut-Tahrir in Kopenhagen

Islamisten zwaaien met de Flagge der Hizb ut-Tahrir in Kopenhagen

Foto: fotoalliantie / Ritzau Scanpix

Bijzonder schokkend: in het Kopenhagen Centrum zwaaiden demonstranten met de vlag van de islamitische organisatie Hizb ut-Tahrir, de ziel die Errichtung eines Kalifats is. „Allahu Akbar“ (Gott ist groß), brullten sie and riefen zum „Dschihad“ auf – zum Krieg gegen alle Ungläubigen.

Minister van Justitie Peter Hummelgaard (40) is van mening dat de Joodse gemeenschap verantwoordelijk is voor hun gedrag en dat de bescherming van het Leger wordt begrepen. “Het is een macht in ons eigen land”, aldus de minister.

Von Dänemarks 5,9 miljoen inwoners sinds ongeveer 250.000 moslims en 7000 joden. Deze sociaal-democratische regulering zal een strenge migratiekoers blijven volgen, die gevolgen zal blijven hebben voor Europa. Niettemin is er in Denemarken nog steeds een probleem met het islamisme.

Gn De hed