Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Schutter verwondt vier mensen en pleegt zelfmoord bij Walmart in Ohio, zegt de politie


Een schutter opende maandagavond het vuur op een Walmart in het zuidwesten van Ohio, waarbij hij vier mensen verwondde en vervolgens zelfmoord pleegde, aldus de politie.

De man “liep maandag rond 20.35 uur de Walmart in Beavercreek binnen en begon een pistool af te vuren”, zei de politie in een verklaring op sociale media.

De schutter stierf aan een schijnbaar zelf toegebrachte schotwond, en geen van de agenten die reageerden vuurden hun wapens af, aldus de politie in de verklaring.

schiet Walmart Beavercreek Ohio
Kapitein Scott Molnar van de politie van Beavercreek geeft maandag een update over een schietpartij in een Walmart in Beavercreek, Ohio.WDT

De identiteit van de verdachte werd niet onmiddellijk vrijgegeven. De omstandigheden van de vier gewonden zijn onbekend, aldus de politie.

“We hebben nog geen motief, geen informatie over wat hij mogelijk heeft gedacht, of iets anders”, vertelde politiekapitein Scott Molnar van Beavercreek aan verslaggevers ter plaatse. “We zijn het nog aan het onderzoeken. Het is heel, heel vroeg in het onderzoek.”

Het Ohio Bureau of Criminal Investigation, de FBI en het federale Bureau of Alcohol, Tobacco, Firearms and Explosives waren ter plaatse om te assisteren, zei Molnar.

Walmart zei dat het diepbedroefd was. “Dit blijft een situatie in ontwikkeling en we werken nauw samen met onderzoekers ter plaatse”, aldus een woordvoerder.

Beavercreek is een stad met ongeveer 46.000 inwoners ten oosten van Dayton.Gn En Head