Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Schneechaos führt zu Unfällen – SWR Aktuell


Dit begint met hevige sneeuwval in de regio Rijnland-Palts, wat zal leiden tot chaotische verhalen onderweg en de daaropvolgende mislukkingen.

Entwarnung gibt es abend keine, de Straßen sinds glatt en es ist gefrierender Rain gerapporteerd. Op de A60 tussen Mainz en Heidesheim kunt u ook genieten van een massale autorit, uw beide voertuigen zijn veilig. Iedereen die gebruik maakt van de politie zal zijn of haar leven hebben verloren binnen 38 jaar nadat hij of zij een bestuurder is geweest die zijn of haar auto bestuurde en met het loodbord in de grijper kon reizen. Dadurch heeft allebei gezinspeeld op auto’s die uit verschillende Auffahrunfällen komen. De chauffeurs en de slachtoffers van de eerste auto’s werden naar een ziekenhuis gebracht. Tijdverlies is echter niet langer mogelijk. Alle gevallen van ongevallen blijven onaangetast door de politie van Mainz.

Hier, in het Mainzer Polizeipräsidium, moet u letten op de ongelukken op de Montag: Zwischen Mittag und Nachmittag seien über 50 Verkehrsunfälle verzeichnet be, teilte die Polizei mit. Twee mensen worden verwaarloosd door de wet van Angaben. “Het stadsgebied Mainz houdt zich vooral bezig met de snelwegen, snelwegen en landelijke gebieden in Rheinhessen, Hunsrück en Donnersbergkreis”, hier is meer informatie.


Video opnieuw geladen (42,1 MB | MP4)

Als er een ongeluk komt, komt dit voor. Ook deze Abschleppdienste werd als laatste ingezet, zodat enkele ongelukken niet vermeden konden worden. Die Polizei rät dazu, Autofahrten zu vermeiden. Zorg goed voor jezelf tijdens de wintervakantie en zorg ervoor dat het water veilig is met vorstbescherming. Neem contact op met de Duitse Waterdienst (DWD) voor Glatteisgefahr. Voor iedereen in het Zuiden is het mogelijk om regenbuien te hebben.

Rondje Mainz: Gemakkelijk transport tijdens Schnee

In de Landkreisen Mainz-Bingen en Bad Kreuznach Waren de ÖPNV am Montagmittag schon grimmig eingeschränkt: De Schülerverkehr en de Lijnen van de KRN waren hier en in de Stadt Bad Kreuznach komplett ausgesetzt, in Mainz zijn nu noch in de Innenstadtbereich de Busse, in de Vororten nicht meer. Laut der Landrätin Bettina Dickes (CDU, Bad Kreuznach) komt naar ons toe voor de volgende festivaldag. Die Kinder würden mit Autos von KRN-Mitarbeitern einzeln nach Hause gefahren. De Autobahnpolizei Gau-Bickelheim heeft auf der A61 ab Bingen Richtung Rheinböllen wegen des Wetters die Geschwindigkeit runtergesetzt. Normaal gewicht is 130, het huidige tempo is 80.

In regio Trier Unfälle in hoger Lagen

Van bovenaf: lagen van de Regio Trier Volgens de politie beschikt de politie over strikte wettelijke bepalingen tegen mislukkingen. Overweldigend is er sprake van lichtverlies en bleekschade. Zo kunt u in Idar-Oberstein een auto met een met sneeuw bedekt voertuig op de weg hebben en voertuigen met geparkeerde voertuigen vervoeren. Es entstand hoher Sachschaden. Op de met sneeuw bedekte wegen kun je nog een paar laatste auto’s zien zonder hierheen te komen en ze binnenkort te hebben.


Video opnieuw geladen (26,7 MB | MP4)

Kaiserslautern

In de Westpfalz zijn er weinig moeilijke wegen in de Schnees (Foto: SWR)

Tijdens de herfst vonden er enkele ernstige rampen plaats in de West-Palts. Ook is het busverkeer nu erg handig.


SWR4 ben Nachmittag

SWR4

Situatie in de Westpfalz: Schneefrei en fouten Schulen

In der Westfalz sinds de winterdienst in de Räumeinsatz – trotz van de algemene trajecten in öffentlichen Dienst nach Angaben eines Sprechers in Kusel sieben Fahrzeuge. In Kirchheimbolanden de Kreisverwaltung Donnersberg die de scholen informeert dat de ÖPNV-wegen van de Schneefalls von Ausfällen concernen signaal zouden kunnen zijn. Het gevolg is dat leerlingen beter opgeleid worden en dat kinderen vaker onderwijs volgen.

Nadat de politie in de regio was sinds de eerste sneeuwval tijdens het ongeval. Bovendien zijn er enkele lichte verwondingen, aangezien niemand ernstig achterbleef. Blij met een buschauffeur en zonder zorgen over het inpakken van een bus in Reichenbach-Stegen in de regio Kaiserslautern: De bus stond op de bus te wachten.

Winterdienst in de Norden des Landes trotz Streik actief

De Landesbetrieb Mobiliteit is een feit, de Winterdienst is in gebruik Norden von Rijnland-Pfalz trots op de gebieden in de publieke dienstverlening grootschalige dienstverlening in de normale zakelijke omgeving. We hebben immers de helft van de niet bereikte personenauto’s gesproken.

Het winterseizoen is ook een zorg in de regio van het winterverkeer en vervoer in het busverkeer, maar ook in de Rhein-Lahn-Kreis, in de Westerwaldkreis of in Neuwied.

De Wetter zum Wochenstart: Glatteiswarnung, Neuschnee

Mütze und Schal sollten op de kerstmarkt en in een boodschappenbak auch weiterhin nicht fehlen: De Duitse weerdienst (DWD) zorgt voor de nieuwe weken met sneeuw en regen, aangezien er licht stijgende temperaturen kunnen worden verwacht. Papa kon naar de prachtige foto’s kijken, als de regen op de grond valt. In het Bergland zie je de Zentimeter Neuschnee möglich, hieß es.

Ben Dienst dag Het weer zal dus helder zijn: het weer zal erg bewolkt zijn en bedekt met sneeuw in de laaglanden en sneeuw in de hogere lagen. Die temperaturen liggen tussen de 3 en 6 graden.

Au ben Mittwoch Het weer is zwaar bewolkt met enkele sneeuwbuien. Tags: de temperaturen tussen Moezel en Rijn liggen tussen de 6 graden en de rest van het land tussen de 2 en 4 graden.

Langlaufen in het Westerwald, rodelen in de Eifel en Hunsrück

Tijdens de adventsweek was het warmer, dus het was extreem relaxed. Skiliefhebbers durfden om een ​​aantal geweldige vrienden te vragen. Het is moeilijk te zeggen dat deze Saison in de wintersportgebieden van de Landes nog niet is begonnen, maar hier en de persoon die van het buitenleven kan genieten, die graag zou spelen in Bad Marienberg in het Westerwald: Acht kilometer sprintpaden , voldoende parkeerplaatsen en geen Eintritt. Ook de eerste skiliften in het Westerwald zijn in Kirburg bespeelbaar.


Video opnieuw geladen (56,2 MB | MP4)

In de Eifel en Hunsrück kunnen gezinnen met kinderen nog lang en gelukkig leven. Zum skiën zonder sneeuw, hier is een SWR-anfrage. Als u wilt rodelen, kunt u genieten van uw tijd bij de skiclubs in Daun. Auch am Schwarzen Mann konnte auf een zehn Zentimeter hohen gelossenen Schneedecke waren rodelen. Ben Ernstberg in de Vulkaaneifel waar de Boden zum Skifahren noch zu warm is, rodelen met eigen verantwoordelijkheid is mogelijk. De Skiclub Prüm heeft zijn eigen Angaben die Schneekanonen angestellt hebben, dus dat is een goede Rodelbedingungen-gab in de Wolfsschlucht. Auch rund um den Erbeskopf ligt genug Schnee.

Zuid-Duitsland zinkt na Schnee in Chaos

In Zuid-Duitsland vond deze week een intense verwoesting plaats. Chaos tijdens verkeersopstoppingen. Am Munchner Flughafen waar de wegen strenger worden zodra morgenochtend het verkeer wordt afgesloten en het verkeersverkeer na Frankfurt wordt genormaliseerd. Wegen in de nacht vóór de dienstdag werden aangekondigd vanwege de regen op de luchthavens van München vóór het begin van de week.

Eingeschneiter Zug am Münchner Hauptbahnhof (Foto: dpa)

Na de chaos tijdens het verkeer tijdens de week in Bayern, beoordeelt de EVG Gewerkschaft und der Fahrgastverband Pro Bahn Störanfälligkeit der Bahn. Laut Bahn is noch…

Auch der Bahnverkehr maakte zich grote zorgen. In Baden-Württemberg zal het transport van Stuttgart naar Singen en meer naar Zürich worden voltooid. De spoorlijn werkt goed in Zuid-Duitsland en midden in de week met verkeersproblemen, zodat hij voor alles in München kan worden gebruikt.

Gn De hed