Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Schnee en Glätte achter Verkehr in Hamburg | NDR.de – Nachrichten


Status: 05.12.2023 19:45 Uhr

De winterhoed Hamburg weiter im Griff. Een wit sneeuwdek bedekt de stad. Tijdens mijn dienst kun je heerlijk achter de uitvalswegen en op de S-Bahn rijden.

De permanente sneeuwval in Hamburg in een winterlandschap. Dit is een plezier en een zorg voor anderen: voor al het verkeer dat je moet rijden en rijden, moet je ook op geduld vertrouwen. “Dat was een goede dag”, aldus een toespraak in het verkeersmanagementteam in Hamburg.

“Gesamte Stadt een Tempo-30-Zone”

Als je ernstige problemen hebt, zul je nog steeds last hebben van blechschade. Het is moeilijk om het verkeer op de normale wegen te vermijden, op de wegen op de weg en op de wegen van de weg die ongunstig zijn en op de wegen die door auto’s worden bezocht. “De gecombineerde stad was een Tempo-30-Zone.” Auch Busse und Bahnen bevonden zich zowel in de Hanzestad als onder de weg.

Stadstrein in Dauereinsatz

Die Stadtreinigung is in Dauereinsatz. Morgen werden 725 uur en 280 uur doorgebracht op de wegen, op de wegen en op de wegen. Voor iedereen in Hamburger Zuid zijn we blij met de geschiedenis van de stad. “Bei uns ist een Rund-um-die-Uhr-Einsatz bis morgen früh geplant.” Er wordt rekening gehouden met alle verkeerseisen en het verkeerslicht wordt onthouden. Möglicherweise geht der Schnee in Rain über – was für eine en extremer Glätte op Straßen en Roaden kon niet zijn.

Status op de Autobahnen

Insgesamt müssen Autofahrende auf Hamburgs Straßen en um die Hansestadt herum patient signal. Op de Autobahnen is er meer langdurig verkeer, aan de A7-kant van de Fleestedt en Waltershof, aan de A1-kant van de Maschen en op de Stillhorn en op de A24, en op de Horner Kreisel. De Köhlbrandbrücke moest vooraf worden gesloten, omdat er meer Lastwagen-festiviteiten zouden zijn.

Wieder Ausfälle bij de S-Bahn

Omdat er gebruik wordt gemaakt van de S-Bahn, is het belangrijk om te weten dat het veilig is om dit te doen op alle lijnen voor Einschränkungen en Ausfällen kommt. Op een andere dag zijn de S2 en de S11 niet morgen. De S3 rijdt over de Dammtor-lijn door de stadstunnel – voorbij de halte in Altona. Allereerst is de aanleg van het S-Bahn-verkeer in de stadstunnel een probleem.

Diesellocomotief komt in botsing met sneeuwvlokken

Auf dem S-Bahnhof Fischbek stürzte am Nachmittag aine Schneefräse ins Gleisbett. U moet het spoortraject sneeuwvrij kunnen maken als het voertuig bruut is en over een diesellocomotief zou kunnen rollen. Der Verkehr auf der Linie S3 moet voorzichtiger omgaan met verkeer en vervoer voor meer en ononderbroken verkeer. De spoorlijn zorgde voor efficiënt vervoer met bussen, zodat niemand verdwaalde.

Vluchten van en naar München

Er is een nieuw beeld op de Hamburger Flughafen. Deze Rollerbanen waren ‘s ochtends bedekt met besneeuwde, vrijrijdende voertuigen die ‘s avonds stonden. Grote gevolgen voor het vervoer van het verkeer. Het kan zijn dat de voorwaarden duidelijk zijn, zodat de voorwaarden gecommuniceerd kunnen worden. Weil der Münchner Flughafen Seinen Betrieb Roads des Winterwetters am Dienstag bis zum Mittag eingestellt hatte, fielen die meisten Verbindungen aus Hamburg Dorthin aus.

Meer Schnee erwartet

De Deutsche Wetterdienst rechnet für Hamburg weiter mit Schneefall. Dit zijn bis Mittwochvormittag Neuschnemengengen von more Zentimetern erwartet.

Meer informatie

Een Schneeräumer fährt im Schneetreiben op de Münchner Flughafen voor een Machine entlang.  © foto alliantie / dpa Foto: Karl-Josef Hildenbrand

De Münchner Flughafen hebben de drijfwegen van het water tot een minimum beperkt. Vluchten van Hamburg naar München werden uitgevoerd. Dhr

Een snelle ommekeer de volgende dag op de Bundesstraße in Mecklenburg-Vorpommern © NDR Foto: Jens Büttner/dpa

Na sneeuwval en bevriezing waren de temperaturen nog steeds op de wegen. In Nedersaksen en Sleeswijk-Holstein konden ze hun prachtige bestemmingen uitrekken. Dhr

Een vrouw brengt haar tijd door in een woonkamer in Schnee.  © foto alliantie / dpa Themendienst Foto: Tobias Hase

Bei Schnee en Eis müssen Anlieger tagsüber die Gehwege for ihrem Grundstück räumen. De belangrijkste regels in het overzicht. Dhr

Auto's kunnen op een andere route worden gehuurd.  © fotolia Foto: petair

Glatte Straßen en Schneefall sinds autofahrer een herausforderung. Met enkele tips ga je vrolijk de winter door. Dhr

Dit thema in het programma:

NDR 90.3 | NDR 90.3 Actief | 05.12.2023 | 19:00 uur Uhr

NDR-logo

Gn De hed