Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Schauspieler Jenke von Wilmsdorff was de Mars-Maus


De volgende dag zijn we trots op de variant “Masked Singer”: Diesmal met die Mars-Maus.

De glinsterende Mars-Maus is misschien niet meer dan de muzikale kostuumshow “The Masked Singer”. De goudblauwe Plüsch-Maus werd tegelijkertijd gepresenteerd in de Live-Rate-Show op de ProSieben enttarnt – achter de externe kosten van de journalist en Schauspieler Jenke von Wilmsdorff. Er is meer te weten over Dokus en True-Crime-Episodes in ProSieben.

In de show zijn er opvallende kenmerken, die verschijnen in hun originele en externe kostuums. Sie singen bekannte Songs. Een jury beslist over de voorspellingen, maar achter de maskers schuilen de mensen. Beide nummers zijn ongeverfd omdat de stemmen van de kandidaten te horen zijn. Zuschauer stimmen darüber mit ab, wer rausfliegt. De nieuwe Staffel van de Show, de ideeën uit Zuid-Korea komen oorspronkelijk uit en in de landen waar ze zich bevinden, is het veilig om dat te doen. Es war die dritte Folge der wöchentlichen Show.

Gn DE enter