Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Schalke: Marius Müller is de winnaar – plant dus S04 met ihm


Gelsenkirchen.
Schalke-Torwart Marius Müller kracht na een succesvolle training en intensieve training. Twee U23-talenten zijn meer dan welkom.

Als de eerste fans van FC Schalke 04 aan de start vóór 14.30 uur tijdens de trainingen op het Berger Feld klaar zijn, kunnen ze van de race genieten. Marius Muller werk samen met Torwart-trainer Simon Henzler. Het kan dertig jaar duren om de reis in het Adductor-gebied te voltooien, maar meer dan vóór de lancering en passage. Müller vloog goed tijdens de vlucht, zei Parade en toonde een snelle reactiesnelheid.

Marius Müller: Schalke-Comeback eerst vóór de wintervoorbereiding

Dit is het resultaat van het verloren aantal en de kracht van de Schalker. Lizenzspielerchef Gerald Asamoa Als je jedoch voelt, is het niet zo dat je van Torwart bent gevallen. Voor de twee Zweitligaspiele in Hansa Rostock (zondag, 13.30 uur/Sky) en de Greuther Fürth (15. Dezember/Sky) is er geen optie voor Müller. “Wir hoffen, dat is zum Start der Wintervorbereitung wieder dabei kann”, zegt Asamoah.

Dat Müller, noch de langste niet fit is, zei ook dat Tatsache, dat er een persoon was die in dat kabinet ging, als ze de Colleges van de Rasen binnengingen. Regelmatige teamtrainingen kunnen nooit plaatsvinden.


Schalke: Lino Tempelmann volgt training

Niet dat ze in Montag neben den Langzeitverletzten waren, waaronder Danny Latza, Yusuf Kabadayi en Dominick Drexler (allen Muskelphaserriss) en Mittelfeldspieler Lino Tempelmann. De 24 jaar van ex-Nürnberger hebben Asamoah een verhaal van de Knie genoemd – voor het Rostock-Spiel is Tempelmann een beetje kwetsbaar.


Meer nieuws en hints voor Schalke 04:


Ook trainen wij met Jimmy Kaparos voor de U23 met de S04-Professional. De 21e jaargang van Nieuw-Zeeland was een centrale speler en een team van trainer Jakob Fimpel Stammspieler en Leistungsträger. Goed nieuws voor de rechterverdediger Steven van der Sloot (21), die deel blijft uitmaken van de Zweitliga-Profis mittrainiert.
Meer artikel over dit artikel hier: Schalke 04


Gn DE Sports