Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

‘Saturday Night Live’ neemt afscheid van George Santos


Over cadeaus gesproken: dit weekend was het de vijfde keer dat Emma Stone gastheer was van “SNL”, wat betekende dat ze nu kon worden opgenomen in de geroemde Five-Timers Club van de show en haar ceremoniële jasje kon ontvangen.

Stone kreeg niet het uitgebreide, met beroemdheden gevulde welkom dat soms met deze introducties gepaard gaat. Maar ze werd op het podium gefeliciteerd door Tina Fey, collega-clublid, die erop wees dat Stone op 35-jarige leeftijd nu het jongste lid is. (“En,” voegde Fey er gekscherend aan toe: “Ik ben de op één na jongste met 53.”)

Ze werden vergezeld door een derde clublid, Candice Bergen, die zei dat ze de damesafdeling van de club had opgericht en deze had uitgerust met “douches, een kleedkamer, een groot portret met de ogen uitgesneden zodat Martin Short naar binnen kan gluren.” Bergen zei dat het ‘begon als een kleine, rustige plek om te huilen. Maar door de jaren heen werd het een grote, luxueuze plek om te huilen.”

Stone doorzocht de zakken van haar nieuwe jas en vond een joint, waardoor Bergen merkte dat het waarschijnlijk de jas was van een ander clublid, Woody Harrelson. Toen zei Stone dat ze een vaccinatiekaart had gevonden, waarop Fey antwoordde: “Oh, dan is het zeker niet die van Woody.”

Onze eerste reactie op dit gefilmde segment was dat we dachten: oh, wat een mooie zangstem Emma Stone heeft, en waarom gebruiken haar films die niet vaker? Toen dachten we: oh ja, ze heeft een Oscar gewonnen voor haar rol in ‘La La Land’, wat letterlijk een musical was. (Geef ons een pauze: er was een iets grotere ontwikkeling die al onze andere herinneringen aan de Oscars van dat jaar overschaduwde.)

En toen dachten we: jongen, we hopen echt dat Stone en de leden van de cast van ‘SNL’ lichaamskousen droegen voor dit heerlijk dwaze segment over sombere New Yorkers die hun depressie overwinnen door vuile activiteiten te ondernemen – rijdend op de achterkant van een sanitairwagen. , of bladeren uit rioolroosters plukken – terwijl ze helemaal naakt zijn. Hun lichaamsbedekkingen (als ze die inderdaad droegen) zijn in de video tenminste korrelig.

Gn En Head