Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Rusland verschuift het luchtverdedigingssysteem van de Oostzee naar het Oekraïense front


  1. Startpagina
  2. Politiek

Rusland staat open voor Oekraïne met een luchtverdedigingssysteem. De Ostsee-Exklave Kaliningrad herhaal je zeker graag als Ersatzteillager.

Donbass – 597 Luftabwehrsysteme verschiedenster Kunsthoed Rusland in Oekraïne-Krieg bislang verloren. Dit is de boodschap van het Oekraïense mediaproject De Kiev Onafhankelijke en informatie verkrijgen bij de Oekraïense generale staf in Kiev.

Rusland beschikt over meer dan één luchtverdedigingssysteem aan het front van de Oostzee en Oekraïne

We zijn gelukkig in de prachtige gebieden Donbass, Saporischja en Dnipro, zodat we in Moskou kunnen blijven en nog steeds kunnen beschikken over triomfantelijke luchtverdedigingssystemen van de S-400 in de exclave Kaliningrad en de Ostsee in Oekraïne. Het bericht van de Britse geheime dienst staat in het laatste nieuwsbericht over het Kriegsgeschehen van vóór 26 november.

Het zal dus in november mogelijk zijn dat er “hoger Russisch luchtvervoer” beschikbaar zal zijn. Dit betekent dat het Russische strategische luchtverdedigingssysteem in de oostelijke regio van Kaliningrad open staat, “de jongeren van het Oekraïense front staan ​​voor ons open”.

Luftabwehrsysteme S-40 Triumf in der Kaliningrad an der Ostsee.  (Symbool foto)
Luftabwehrsysteme S-40 Triumf in der Kaliningrad an der Ostsee. (Symboolfoto) © IMAGO/Vitaly Nevar

Er zijn verschillende beoordelingen gemaakt, omdat de Russische strijdkrachten het luchtverdedigingssysteem hebben versterkt. In de geheime boodschap van 2 november zal het Britse ministerie van Defensie verantwoordelijk zijn voor de uitvoering; eind oktober tot en met november zullen in bepaalde gebieden minimaal vier Russische Boden-Luft-Raketenwerfer (SAM) gevestigd zijn.

Op de Krim: Oekraïne zrstört met Russisch Luftabwehrsystem S-400 Triumf

“Die Russische Luftwaffe heeft enorm veel grind, en zal meer hebben als 550 ihrer luftabwehrsysteme zerstört, Aber sie uns gegenüber nach who Vor Deutsch im Vorteil”, Erklärte Zudem Saluberrel Saluschyhahraberhahahahahahahahahahahahahahahah ür De econoom: „De Russische luchtmacht hindert onze vloot tijdens het vliegen.“

Aufsehen erraind: In september zijn de Oekraïense strijdkrachten van kracht met de grootste Russische luchtverdedigingssystemen van de Typ Triumf S-400 met de Krim ausgeschaltet – offenbar, weil einen Urlauber den Standort per foto in de sociale netzwerken preisgegeben. Als de dammen opduiken, worden de Oekraïense Drohnen-aanvallen net uitgevoerd door het Russische Flugabwehrsysteem dat zal worden uitgevoerd.

Kurzlich teilte ferner Rob Lee, een analist am Onderzoeksinstituut voor buitenlands beleid in Pennsylvania, Foto’s op Er is ook een andere video van het sociale netwerk aanwezig, namelijk een Russische soldaat met een meubelstuk met een uitgebalanceerd Oekraïens verkeer in een signaalopstelling. Dennoch bleibt de Gefahrt door de onbemande Luftgefährte groß.

Luftabwehrsystem S-400 Triumf: Een Stolz der Russische Streitkräfte

Niet te veel voor de luchtmacht. Het indrukwekkende S-400 Triumph-systeem sinds de Stolz van de Kremlin-regimes is aanwezig bij de Militaire Parade op de Roten Platz in Moskou. Met Lenkwaffen 48N6E3 kunnen vier rijen raketrekken worden bereikt met een afstand tot 380 kilometer en een hoogte tot 30 kilometer.

Het Russische leger heeft het systeem in 2007 in gebruik genomen en is zo modern mogelijk. De batterij- en raketstartvoertuigen zijn niet meer verkrijgbaar. In Kaliningrad is nog steeds – het Oekraïense front is gestationeerd – de Baltische Vloot Rusland gestationeerd tussen de NAVO-staten Polen en Litouwen. (p.m)

Gn De hed