Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Ronnie O’Sullivan schrijft (wieder) Geschiedenis: Achter Triumph op het Britse kampioenschap


Den Sieg wil Ronnie O’Sulli bedanken voor zijn artistieke verkenning aan het einde van de wedstrijden.

Ding Junhui heeft een hartaanval van 104 naar 7:7, als O’Sullivan doorstart. Wie laat zich inspireren door de ster van de ziel die bal en stürmte met mitreißenden Breaks van 100, 74 en 129 Punkten zum Sieg.

Zu Begin oorlog O’Sullivan met 4:1 in Führung gegangen. Hier profiteer jij van, want Ding Junhui staat in de toekomst klaar en de bal wordt afgeleverd. O’Sullivan gebruikte deze twee Fehler zu Clearances von 71 en 91 Punkten en holte sich dus beide frames.

Dit bewijst dat er verschil is tussen kracht en klasse, als er een einde komt aan de eerste sessie met onder andere pauzes van 114 en 70 punten of 4:4 als resultaat.

Ding bleibt dran, O’Sullivan speelt zichzelf in een enkele Rausch

Ben niet de match tussen een race en een klasse. Beiden speelden een Reihe hogere Breaks. O’Sullivan heeft altijd uitgelegd dat niet alles verborgen is. Bis ich der Favorit in een speelse Rausch-steiger.

afbeelding

Die Entscheidung: O’Sullivan beschouwt de Britse titel als perfect

Voor O’Sullivan sterft de oorlog der 40. Sieg bei een Weltranglisten-Turnier. Het is tenslotte Duits voor iedereen. Houd er rekening mee dat het zonder verdere informatie nog niet mogelijk is om succesvol te zijn op de Wereldranglijst.

Thing Junhui verbetert zichzelf van 17. op de 12. Plaats en verblijf in de Top 16 zurück. De belegering van O’Sullivan in de finale van het Britse kampioenschap bedeutet hoe dan ook dat beiden deelnamen aan de eerste Runde des Masters in januari (7 tot 14 januari, live op Eurosport) volgende bijeenkomst.

afbeelding

114er-Break – Ding speelt Klasse in Finale tegen O’Sullivan uit

Gn DE Sports