Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Rijbewijs verloren – bestuurder van alcohol en drugs (42) betrapt bij ongevalfull

Een ritje liep niet goed af voor een 42-jarige inwoner die maandagavond met zijn auto in Brixlegg (district Kufstein) reed. Hij werd op een rotonde aangereden en gewond door een automobilist (52). De agenten deden een ontdekking.

De 42-jarige moest kort na 20.00 uur op een rotonde stoppen vanwege het verkeer. Een 52-jarige buurtbewoner, die achter de 42-jarige reed, botste tegen zijn auto. De bestuurder van het ongeval wilde achteruit rijden, maar raakte daarbij ook de auto van een 41-jarige vrouw uit de buurt. De 42-jarige liep bij de kop-staartbotsing aanzienlijke verwondingen aan zijn wervelkolom op. De andere twee bestuurders bleven ongedeerd. “Nadat hij eerste hulp had gekregen van het reddingsteam, verklaarde hij dat hij zelf medische hulp zou zoeken”, aldus de politie. Gevangen tijdens het onderzoek naar het ongeval. Het ongevalsonderzoek eindigde echter bitter voor de man: uit een alcoholtest bleek aanvankelijk dat hij licht dronken was. Maar dat is nog niet alles, zo omschrijven de onderzoekers: “Hij werd ook onderworpen aan een drugstest en, vanwege de positieve uitslag, aan een rijgeschiktheidsonderzoek. Er werd vastgesteld dat hij last had van verslavende middelen en zijn rijbewijs werd tijdelijk ingenomen.“ Meer berichten volgen. Alle drie de voertuigen raakten beschadigd.

Austria News