Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Republikeinen van House Oversight pronken met betalingen die via Hunter Biden’s Owasco-pc aan zijn vader zijn gedaan; documenten zeggen dat ze voor een auto waren


Jonathan Ernst/Reuters

Hunter Biden, zoon van president Joe Biden, verlaat de federale rechtbank in Wilmington, Delaware, op 26 juli 2023.CNN

Republikeinen van de House Oversight Committee hebben een document vrijgegeven waaruit blijkt dat Hunter Biden’s zakelijke entiteit, Owasco PC, aan president Joe Biden heeft betaald toen hij niet in functie was, maar verzuimden bewijs toe te voegen dat de zoon van de president zijn vader terugbetaalde voor een auto.

Uit het geredigeerde document dat aan CNN is verstrekt, blijkt dat een aan Hunter Biden aangesloten account Joe Biden op 17 september 2018 $ 1.380 heeft betaald. In het document staat dat de betalingen maandelijks zouden plaatsvinden, en het panel is op de hoogte van ten minste drie maandelijkse betalingen aan Joe Biden. in totaal vertelde een bron die bekend was met het werk van de commissie aan CNN.

Maar aan CNN verstrekte documenten lijken aan te tonen dat Hunter Biden zijn vader terugbetaalde voor een Ford Raptor, informatie die al openbaar was gemaakt. Een bron die bekend was met de betaling vertelde CNN dat het krediet van Hunter Biden op dat moment laag was terwijl hij kampte met een verslaving, waardoor hij de auto niet kon financieren en zijn vader tekende voor de auto, die op naam van Joe Biden stond.

James Comer, voorzitter van House Oversight, beweerde in een video waarin hij de betaling aankondigde dat “dit geen betaling was van de persoonlijke rekening van Hunter Biden, maar een rekening van zijn bedrijf die betalingen ontving uit China en andere duistere uithoeken van de wereld.”

Het Witte Huis heeft eerder gezegd dat de president ‘nooit zaken heeft gedaan met zijn zoon’.

“James Comer blijft liegen en het publiek misleiden met valse beweringen terwijl hij wanhopig probeert zijn mislukte impeachment-stunt levend te houden”, zei Witte Huis-woordvoerder Ian Sams in een verklaring aan CNN, en voegde eraan toe: “De publieke berichtgeving van vandaag heeft vrij duidelijk gemaakt dat Het kopen van een Ford-pick-up is geen strafbaar feit.”

De advocaat van Hunter Biden, Abbe Lowell, zei in een verklaring: “Daar gaat voorzitter Comer weer – het opwarmen van wat oud is als nieuw om te proberen zijn schijnonderzoek nieuw leven in te blazen. De waarheid is dat Hunter’s vader hem hielp toen hij financieel in de problemen zat vanwege zijn verslaving en geen krediet kon krijgen om een ​​vrachtwagen te financieren. Toen Hunter daartoe in staat was, betaalde hij zijn vader terug en nam hij de betalingen zelf over.’

De hoogste democraat in het toezichtspanel van het Huis van Afgevaardigden, vertegenwoordiger Jamie Raskin, zei op X, “Voorzitter Comer graaft oude openbare berichtgeving op, verdraait de feiten en presenteert deze als ‘breaking news’. Als particulier betaalde Joe Biden autobetalingen voor zijn zoon” en citeerde hij een artikel uit de New York Post uit 2022.Gn En Head